Bestemming Suriname, artikel in Outsource Magazine

/, Nieuwsbrief/Bestemming Suriname, artikel in Outsource Magazine

Bestemming Suriname, artikel in Outsource Magazine

Bestemming: Suriname

Suriname als outsourcingsland is nog niet heel bekend bij het Nederlandse bedrijfsleven. Toch zien we een aantal grotere bedrijven dat inmiddels gebruikmaakt van de Nederlandstalige mogelijkheden die Suriname biedt. De bedrijven die naar Suriname outsourcen, maken daarbij gebruik van de Nederlandse taal, de langere werkdag, en de flexibiliteit die het outsourcen biedt. In dit artikel beschrijven we vijf uitstekende redenen om naar Suriname te outsourcen.

De voertaal voor outsourcing is veelal het … Lees het volledig artikel.

By | 2014-06-26T15:10:08+00:00 juni 26th, 2014|Categories: Geen categorie, Nieuwsbrief|Reacties uitgeschakeld voor Bestemming Suriname, artikel in Outsource Magazine

About the Author: