Desk services bezoekt Alembo Suriname en tekent een tweejarig partnerovereenkomst

/, Nieuwsarchief, Nieuwsbrief/Desk services bezoekt Alembo Suriname en tekent een tweejarig partnerovereenkomst

Desk services bezoekt Alembo Suriname en tekent een tweejarig partnerovereenkomst

desk-services-bezoekt-alembo-suriname-en-tekent-een-tweejarig-partnerovereenkomstIn oktober 2016 hebben Eddy (Business Operations Manager) en Guy (Data Process Manager) van Desk Services een bezoek gebracht aan Alembo Suriname. Voor Desk Services voert Alembo sinds maart 2016 de verwerking van registraties uit en beantwoorden we de reacties die binnenkomen.

Desk Services heeft het team ontmoet en meegekeken bij de uitvoering van de werkzaamheden. De samenwerking groeit zowel in de uitbreiding van taken als de afstemming van processen tussen beide organisaties. Het bezoek van Desk Services heeft geleid tot de verdere implementatie en uitbreiding van de verwerking die Alembo voor Desk Services uitvoert. In totaal werkt er een team van 10 operatoren aan dit project.  Alembo staat diverse consumenten te woord die vragen hebben over bv. een kortingsactie die is ingediend bij de aankoop van een product via grote Elektronica-concerns.

Tijdens het bezoek is een 2-jarig contract afgestemd. Dit contract is na terugkomst in Nederland door Desk Services en Alembo getekend. Beide partijen zien uit naar een succesvolle samenwerking.

By | 2017-04-17T10:04:42+00:00 december 1st, 2016|Categories: Geen categorie, Nieuwsarchief, Nieuwsbrief|Reacties uitgeschakeld voor Desk services bezoekt Alembo Suriname en tekent een tweejarig partnerovereenkomst