Hoe veilig is het data verkeer met Alembo?

Home/faq/Hoe veilig is het data verkeer met Alembo?

Hoe veilig is het data verkeer met Alembo?

Veiligheid is van het uiterste belang. Alembo werkt voor veel klanten met persoonsgegevens, en voldoet aan de AVG wet. Waar en wanneer gewenst of nodig, wordt conform de Europese regelgeving Richtlijn 95/46/EG, voor de doorgifte van persoonsgegevens aan verwerkers een modelcontract aangegaan. Alembo is door diverse partijen waaronder KPN, ABNAMRO, en een Amerikaanse Bank geauditeerd op veiligheid en heeft alle audits gehaald.
Onze verbindingen met klantsystemen gaan altijd via een VPN. Wij slaan bij voorkeur geen gegevens lokaal op, en doen dat wanneer nodig in Nederlandse servers in Amsterdam. Voor meer specifieke vragen kunt u altijd contact opnemen met een van onze accountmanagers.

2019-12-16T12:12:17+01:00maart 2nd, 2017|
Go to Top