Alembo is op zoek naar een stagiair(e) die het klantperspectief kan veranderen.

//Alembo is op zoek naar een stagiair(e) die het klantperspectief kan veranderen.

Alembo is op zoek naar een stagiair(e) die het klantperspectief kan veranderen.

Kan je beslissers beïnvloeden? Kun je de marktpositie van een bedrijf helpen op een hoger plan te krijgen. Wil je ervaring opdoen met Consultancy, waarbij alles wat je gedurende je studie geleerd hebt in de praktijk wordt toegepast? Dan is deze afstudeer stageplek misschien iets voor jou!

Alembo is een bedrijf dat werk overzees uitbesteedt. Aangezien Alembo dit doet via Suriname en daardoor Nederlandstalig te werk gaat, werkt Alembo in een nieuwe (eigen) Nederlandse- en Belgische zakenmarkt en liggen er dus veel kansen voor het grijpen.

Momenteel is Alembo op zoek naar een stagiair die graag een uitdaging aan wil gaan. Alembo is in haar werkgebied, doordat er wordt uitbesteed naar een land met lagere lonen, een speler met zeer lage kosten. Ondanks deze lage kosten levert Alembo uitstekende kwaliteit, echter schrikken de lage prijzen, de klanten nog al eens af. Een nieuwe telefoon op de markt voor €100,- die claimt beter te zijn dan een Iphone trekt ook argwaan en krijgt daardoor niet altijd de kans om zich te bewijzen.
Alembo is dus op zoek naar iemand die het klantperspectief kan veranderen. Alembo wil naast een uitvoerend bedrijf naar een bedrijf wat ook consultancy levert. Hierbij zoeken wij een afstudeer stagiair die ons kan helpen. Je zult zoals eerder aangegeven veel van wat je geleerd hebt in de dagelijkse praktijk toepassen. We zijn een modern bedrijf, dat veel op afstand, en met moderne middelen werkt.

Tijdens de stage zal jij:

 • Veel zelf de controle hebben en ruimte om jouw creativiteit te werk te kunnen laten gaan.
 • Onder de vleugels van een sterk groeiend bedrijf een eigen markt onderzoek opzetten.
 • Enorm veel kansen zien en krijgen bij veranderen van een marktperspectief.
 • Onmisbare ervaring en kennis opdoen in en rondom het runnen van een bedrijf, waar jij later niks dan voordeel uit zal halen.
 • Veel in contact zijn met de directeur van Alembo die jou op alle fronten eventuele ondersteuning en kennis kan bieden. Dit terwijl jij in jouw gebied gebruik kan maken van de vrijheid die jou gegeven wordt.
 • Meerdere kansen krijgen jouw persoonlijke netwerk uit te breidden wat in het bedrijfsleven na jouw opleiding een positieve rol zal spelen.
 • De kans krijgen na jouw studie weer deel te nemen in het Alembo team en door te groeien tot een succesvolle business tycoon.

Wat zoeken wij:

 • Een optimistische gedreven student die met veel plezier en motivatie te werk kan gaan.
 • Een ondernemend persoon die niet bang is om een moeilijke klus aan te nemen.
 • Iemand die om kan gaan met de vrijheid die hem wordt gegund en ook onder druk nog goede prestaties kan leveren.
 • Iemand met affiniteit voor het opzetten en onderhouden van een succesvol bedrijf.
 • Een student die sterk in zijn schoenen staat en zich niet laat afschrikken door de huidige stand van zaken en niet bang is deze te veranderen.

Ben jij, of ken jij iemand die bij dit plaatje past? Stuur dan vandaag nog een motivatiebrief en CV op naar mveldhuizen@vazz.nl voor eventuele vragen kan je ook altijd terecht bij +31610829089. Ben jij op onze radar gekomen met jouw sollicitatie? Dan zien we jou graag een keer terug voor een kennismakingsgesprek!

2018-08-03T12:11:44+00:00december 4th, 2017|