Podcast Werkgeluk bij Alembo

//Podcast Werkgeluk bij Alembo

Podcast Werkgeluk bij Alembo

In deze Podcast met HappinessBureau vertelt Eline Verhek, operationeel directeur Alembo Suriname, over hoe Werkgeluk bij Alembo wordt toegepast.

Eline woont sinds 2003 in Suriname en is nu sinds drie jaar directeur van Alembo. Na een achtergrond in HR in diverse managementfuncties was de keuze voor het volgen van de opleiding Werkgeluk geen moeilijke keuze.  “Het heeft mij geholpen om tools te krijgen om werkgeluk op een gestructureerde manier te introduceren en te kunnen meten, zegt Eline”. Na de opleiding is een multidisciplinair team in Suriname aan de slag gegaan met werkgeluk. Met mooie resultaten. Zo is de medewerkersbetrokkenheid toegenomen, en het ziekteverzuim- en verloop afgenomen. Benieuwd naar wat werkgeluk bij Alembo  inhoudt? Beluister de podcast. 

2019-05-10T11:37:48+00:00mei 10th, 2019|Tags: , |