Van ’t Hul Accountancy bezoekt Alembo Suriname

Home/Nieuwsarchief/Van ’t Hul Accountancy bezoekt Alembo Suriname

Van ’t Hul Accountancy bezoekt Alembo Suriname

Van ’t Hul Accountancy is in April naar Alembo Suriname afgereisd om persoonlijk kennis te maken met het team wat assistent accountancy en salarisadministratie voor hen uitvoert. In April hebben wij voor het eerst in persoon kennis gemaakt met ons team in Suriname.

“Wij werden op maandagochtend bij het hotel opgepikt door Frank Veldhuizen om in de speciale Alembo jeep naar kantoor te rijden.  Na een korte rondleiding en ontmoeting met ons team zijn we met hen gaan werken. De eerste dag hadden we nog niet veel zaken gepland, vanwege de jetlag. Het welkom bij Alembo was hartelijk en gastvrij en nam de tijd om de gebruikelijke technische en logistieke zaken op te lossen”, aldus Van ’t Hul.

De rest van de week heeft Van ’t Hul besteed  aan het beter leren kennen van het team, het geven van trainingen het het meekijken om de toekomstige efficiëntie beter te maken.

“We vonden het erg leuk om kennis te maken met Suriname, de plaatselijke gebruiken en de cultuur en hebben erg genoten van de gastvrijheid van iedereen bij Alembo. Ook was het erg leuk om ons eigen team te ontmoeten en hierdoor hebben we een beter beeld gekregen waar we in de toekomst verder op kunnen bouwen.”

Als blijk van waardering voor de goede zorgen kreeg het hele kantoor een traktatie van Van ’t Hul, wat enorm werd gewaardeerd.

Lees gerust verder over de ervaringen van Van t Hul en outsourcing van administratieve taken in dit artikel, geschreven door Van ’t Hul.