Whitepaper Overzees Outsourcen

Home/Blog/Whitepaper Overzees Outsourcen

Whitepaper Overzees Outsourcen

Wanneer is mijn businesscase succesvol, welke leverancier kies ik, welke voorbereidingen zijn nodig, hoe zorg ik voor een goede overdracht van de taken, hoe kan ik het team op afstand het beste aansturen en ontstaat er een succesvolle samenwerking voor lange termijn?

Wat houden wij in huis en wat overwegen wij uit te besteden? Deze strategische keuze heeft grote impact voor organisaties, zowel op de bestaande processen, als op de medewerkers zelf, de manier van werken en hoe het altijd al gegaan is. Alembo biedt meer dan 15 jaar back- en frontoffice outsourcing diensten aan. Overzees, vanuit Suriname. Vanuit deze ervaring weten wij dat veel van onze klanten hetzelfde proces doorlopen als het gaat om veel genoemde vragen en overwegingen tot het beslistraject om te gaan uitbesteden.

De ervaringen staan in deze Whitepaper zodat u de juiste beslissing kunt maken als u overzeese outsourcing overweegt. Tevens staan de stappen beschreven die gezet moeten worden om te komen tot een succesvolle transitie als u voor BPO outsourcing kiest (zoals back, front- of midoffice werkzaamheden).

Wilt u meer informatie en praktische tips wat er zoal bij komt kijken als u Overzeese Outsourcing overweegt? Download dan onze Whitepaper!