Uw administratie betaalbaar uitbesteden aan een specialist | Alembo

/Uw administratie betaalbaar uitbesteden aan een specialist | Alembo
Uw administratie betaalbaar uitbesteden aan een specialist | Alembo2017-06-02T19:00:29+00:00

Voordelig uw administratie uitbesteden via Alembo

Denkt u aan het uitbesteden van uw administratie? Alembo biedt een uitstekende kwaliteit tegen zeer lage kosten. Wij werken vanuit Suriname en helpen Nederlandse en Belgische klanten die administratieve werkzaamheden willen uitbesteden. U kunt dan denken aan het verwerken van rapportages, facturen, formulieren, mutaties en contracten. Ervaar ook eens de vele voordelen van Nederlandstalige outsourcing!

 

Uw administratie uitbesteden: volledig of gedeeltelijk

Sommige administratieve werkzaamheden vergen veel tijd, energie en dus geld. In ieder bedrijf zijn wel arbeidsintensieve, repeterende en tijdrovende werkzaamheden. Het uitbesteden van uw administratie aan Alembo zorgt ervoor dat u meer tijd hebt voor uw kernactiviteiten. Klanten die hun administratie aan ons uitbesteden zijn onder meer een internationale bank en een Belgische telecom maatschappij.

 

De kosten voor het uitbesteden van uw administratie

Door uw administratie uit te besteden aan Alembo bespaart u minimaal 30 procent op uw kosten. De medewerkers van Alembo spreken en schrijven Nederlands, zodat wij specifiekere werkzaamheden voor u kunnen uitvoeren.

 

Het uitbesteden van uw administratie via uw eigen applicatie

In samenspraak met u kunnen wij zowel offline als online uw administratie in uw eigen applicatie verwerken. Wij werken met beveiligde internetverbindingen. Vergelijkbaar met ‘werken op afstand’.

 

Onze aanpak bij het uitbesteden van uw administratie

Wij weten dat bij het uitbesteden van de administratie elk traject weer anders is. Samen met u bepalen we een uitbestedingsstrategie en een plan van aanpak.

 

U wilt uw administratie ook uitbesteden aan Alembo?

Neem eens contact met ons op als u geïnteresseerd bent in onze lage tarieven voor het uitbesteden van uw administratie. Wij komen graag even bij u langs. Meer weten? Download onze Whitepaper.