Ben u op zoek naar een SEO tekstschrijver?

/Ben u op zoek naar een SEO tekstschrijver?
Ben u op zoek naar een SEO tekstschrijver?2018-08-23T16:22:30+00:00

Goede webteksten schrijven: zelf doen of uitbesteden?

Webteksten schrijven is tijdrovend. Aantrekkelijke SEO-webteksten zorgen niet alleen voor de aansprekende  inhoud van uw website, maar ook voor betere vindbaarheid via diverse zoekmachines zoals Google. Is het schrijven van webteksten niet iets waar u zich mee bezig wilt houden, dan kan Alembo u hierbij helpen. Vanaf €13,95 kunt u al gebruik maken van onze tekstschrijvers.

SEO-tekstschrijvers met jarenlange ervaring

Onze ervaren SEO-tekstschrijvers beschikken over de juiste kennis en maken uw webteksten met passie en zorg. Door onze jarenlange ervaring voor grote klanten, zoals bol.com, Vtwonen, Nextail en Intertoys, weten wij de teksten zo te schrijven, dat deze uw doelgroep aanspreekt. Daarnaast zijn onze tekstschrijvers breed inzetbaar. We produceren unieke teksten en productteksten, landingspagina’s en blogs, zoeken productkenmerken op, bewerken titels, controleren en valideren reviews, mappen het juiste product in de juiste categorie en zoeken afbeeldingen op.

Daarnaast kunnen we u assisteren bij het vullen van content sheets voor partnerwebsites  waar u uw producten tevens verkoopt, zoals bol.com, VTWonen en Blokker Connect.

Overige diensten waar Alembo u in kan ondersteunen is 24×7 klantenservice via de kanalen chat, social, email en telefonie. Bekijk ook onze infomercial over onze diensten.  

Voordelig SEO-webteksten uitbesteden

Uw SEO-webteksten aan  Alembo uitbesteden is zeer voordelig. Onze SEO-tekstschrijvers werken vanuit Suriname, waar de loonkosten veel lager liggen dan in Nederland en België. Dit betekent dat u 30%-50% bespaart aan kosten.

Wilt u met Alembo aan de slag? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze accountmanager komt graag bij u langs.