Boeiende SEO webteksten laten schrijven door professionals

/Boeiende SEO webteksten laten schrijven door professionals
Boeiende SEO webteksten laten schrijven door professionals2018-08-01T12:28:50+00:00

Webteksten voor uw website laten schrijven voor een hogere positie in Google

Naast de grotere investeringen in design en lay-out voor uw website, is het contentbeheer zeker onmisbaar. Goede webteksten voor uw website schrijven is niet altijd zo gemakkelijk als het lijkt. De teksten moeten lekker lezen en boeiend zijn. Daarnaast is het ook belangrijk dat ze goede resultaten opleveren en hoog in Google of andere zoekmachines scoren.

SEO-geoptimaliseerde webteksten door professionals

Hebt u de expertise niet in huis om uw eigen webteksten te schrijven? Laat het contentbeheer dan aan Alembo over. Wij hebben uitstekende professionals in huis waar u met een gerust hart uw contentbeheer aan kunt uitbesteden. Onze tekstschrijvers zijn getraind om SEO-geoptimaliseerde webteksten te schrijven, die niet alleen prettig leesbaar zijn maar ook een belangrijke rol in de vindbaarheid in zoekmachines spelen. U kunt al gebruik maken van een ervaren tekstschrijver vanaf €13,95 per uur.

Door onze jarenlange ervaring binnen de E-commerce branche voor klanten als bol.com, VTWonen, Blokker, DMG, KPN  en BVA-auctions  weten onze specialisten de teksten zo te schrijven dat deze aantrekkelijk zijn voor uw doelgroep. Succesvolle productinformatie zorgt er immers voor meer omzet. Wanneer productinformatie op de juiste manier geschreven en verrijkt is, is er al binnen 4-6 weken resultaat te zien, met een effect van 44 weken. Dit is afhankelijk van de populariteit van uw site.

Alembo biedt de volgende Content oplossingen

  • Het schrijven van productteksten, artikels, blogteksten of categorie/merkteksten
  • Het maken van metateksten, aanpassen van titels, opzoeken van attributen/ kenmerken en afbeeldingen
  • Het controleren van reviews of goedkeuren daarvan
  • Hercategoriseren of plaatsen van producten in de juiste categorie
  • Contentbeheer, artikelen plaatsen op je site of bijhouden

Wij kunnen de teksten direct in uw CMS plaatsen of via bestaande Excel templates, zodat u de producten zelf kunt uploaden.

Naast het schrijven van teksten, kunt u ook 24×7 klantenservice en administratieve taken naar  Alembo uitbesteden.

Wilt u meer informatie of eens persoonlijk kennismaken en de mogelijkheden verkennen? Neem gerust contact op met onze accountmanagers via: (0)72 737 00 00 en reacties@alembo.nl, voor het uitbesteden van SEO-optimalisatie.