Geen kennis en ervaring in huis? Business Process Outsourcing is de oplossing!

Home/Geen kennis en ervaring in huis? Business Process Outsourcing is de oplossing!
Geen kennis en ervaring in huis? Business Process Outsourcing is de oplossing!2018-08-23T14:17:48+02:00

Efficiënte Business Process Outsourcing (BPO) bij Alembo

Business Process Outsourcing (BPO) is het outsourcen van bedrijfsprocessen aan een externe dienstverlener die er kennis en ervaring in heeft. Bij Business Process Outsourcing neemt Alembo u een deel van het werkproces uit  handen en werken wij via een beveiligde verbinding, op afstand, in uw klantsysteem. Wij helpen u graag met diverse Business Process Outsourcing diensten, zoals:

  • klantenservice
  • administratieve diensten
  • data entry werk
  • contentmanagement

Ervaren medewerkers voor uw BPO

Alembo beschikt over ervaren medewerkers die zeer flexibel zijn en inhoudelijke expertise hebben in het nauwkeurig verwerken van BPO werkzaamheden. Zij hebben allen het HBO of de universiteit doorlopen of zijn daar nog studerend. Uw werk wordt dus altijd door vakkundige medewerkers verricht.

Voordelig outsourcen

Een bijkomend voordeel is dat u bij Alembo 30-50% aan uw kosten bespaart. Dat komt omdat wij vanuit Suriname werken, waar de loonkosten een stuk lager liggen dan in Nederland of België. Naast kostenbesparing, is het flexibel opschalen tijdens piekbelasting en meer focus op uw kerntaken, belangrijke voordelen.

Wilt u meer weten over het outsourcen van Business Process Outsourcing en welke mogelijkheden Alembo u kan bieden? Of wilt u inzicht in onze tarieven of begeleiding bij het opstellen van een succesvolle businesscase?  Neem gerust contact met ons op via: +31 (0)72 737 00 00 of  vul ons contactformulier in.

Go to Top