Contentbeheer uitbesteden aan professionals | Alembo

/Contentbeheer uitbesteden aan professionals | Alembo
Contentbeheer uitbesteden aan professionals | Alembo2017-06-02T19:02:45+00:00

Het uitbesteden van contentbeheer via Alembo

Voor het uitbesteden van contentbeheer is Alembo de juiste partner. Omdat wij vanuit Suriname werken, is het zeer voordelig voor u. Daar liggen de lonen een stuk lager. U bespaart op die manier 30 procent of meer als u uw contentbeheer laat uitbesteden aan Alembo. De voertaal is gewoon Nederlands: dat houdt de onderlinge communicatie eenvoudig.

 

Het uitbesteden van uw contentbeheer aan professionals

Alembo heeft uitstekende professionals in dienst waar u met een gerust hart uw contentbeheer aan kunt uitbesteden. U ontvangt altijd unieke teksten, zodat er geen “duplicate content” ontstaat. Wij kunnen desgewenst meteen in uw CMS plaatsen, wat u heel veel werk scheelt. Alembo werkt onder meer voor klanten als Bol.com, Vergelijk.nl en KPN.

 

Waarom het uitbesteden van contentbeheer

Het uitbesteden van contentbeheer aan Alembo is bijvoorbeeld ideaal bij het lanceren van uw nieuwe online collectie of bij extreme drukte. Misschien wilt u juist dat uw producten beter gevonden worden op het internet of dat uw bezoekers meer gaan kopen. Met het scherpzinnig beschrijven van uw producten en relevante content, blijft u de concurrenten voor.

 

Contentbeheer uitbesteden via Alembo

Bij nieuwe trajecten start Alembo altijd met een pilot, zodat u zonder zorgen uw contentbeheer kunt uitbesteden. Tijdens de pilot werken wij naar de gewenste snelheid en kwaliteit. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze accountmanager komt graag bij u langs. Download onze whitepaper voor meer informatie.