Data entry werk uitbesteden: minimaal 30 procent goedkoper | Alembo

Home/Data entry werk uitbesteden: minimaal 30 procent goedkoper | Alembo
Data entry werk uitbesteden: minimaal 30 procent goedkoper | Alembo2020-06-11T16:12:19+02:00

Uitbesteden data entry werkzaamheden aan Alembo

Heeft u te maken met grote stromen van (handgeschreven) data die u moet digitaliseren?  De moderne scantechniek kan veel, maar vaak is handmatige verwerking vereist om de juiste gegevens digitaal te maken. Door data entry werk naar Alembo uit te besteden, bespaart u aanzienlijk op kosten en krijgt u zeer ervaren dataverwerkers die nauwkeurig en snel uw gegevens verwerken. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het verwerken van Nederlandse teksten en namen. Op basis van onze ervaring en deskundigheid hebben wij in de afgelopen jaren een klantenbestand opgebouwd waar we trots op mogen zijn. Enkele bedrijven die data entry werkzaamheden aan Alembo uitbesteden zijn, Picturae, BancTec en Service Point.

Alembo verwerkt diverse documenten gegevens:

Zowel in Nederland als in Suriname krijgt u uw eigen contactpersoon, wat gemakkelijk communiceert. Voorafgaand aan ieder traject worden afspraken gemaakt over kwaliteitsnormen, verwerkingssnelheid en wordt er middels een pilot ervaring opgedaan om zo snel over te gaan naar productie (verwerking) van grote hoeveelheden van gegevens.

Expertise in data entry: proces digitaliseren archieven en aanpak

Alembo is wereldwijd de invoerder van Herbaria en verwerkt de data voor internationale Musea zoals Naturalis, Plantentuin Meise, Smithsonian Washington en Kew-Gardens London, zodat deze wereldwijd beschikbaar gesteld kan worden. Met de zelf ontwikkelden applicatie DETA kan Alembo de data snel en foutloos overtypen. De applicatie is zo gebouwd om zeer hoge kwaliteit en snelheid van invoer te realiseren. Het overnemen van plantinformatie vergt zeer veel inzet. Met de miljoenen planten en insecten in de wereld is een invoer periode van 3 jaar gebruikelijk.

Het overnemen van de miljoenen plantdata vergt een secure kwaliteitscontrole en intensieve samenwerking met onze partner Picturae. Goede communicatie, voorbereiding en begeleiding is de basis van dit succes.

Veiligheid bij het uitbesteden van gegevens

Alembo werkt volgens ISO 27.001 en het inloggen op systemen gaat via een beveiligde VPN-verbinding. Bovendien is Alembo voor alle security audits geslaagd, waaronder voor KPN, ABN AMRO, Internationale Bank en een Belgische Telecom.

AVG privacywet toegepast bij dataverwerking uitbesteden

Alembo werkt conform de privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), welke van toepassing is in de hele Europese Unie. Voor meer informatie over AVG, download hier de whitepaper.

Maak uw business tot een groot succes en besteed uw data entry werkzaamheden uit aan Alembo. Voor meer informatie kunt u gerust bellen via (0)72 737 00 00 of mailen naar reacties@alembo.nl.

Go to Top