Data entry werk uitbesteden: minimaal 30 procent goedkoper | Alembo

/Data entry werk uitbesteden: minimaal 30 procent goedkoper | Alembo
Data entry werk uitbesteden: minimaal 30 procent goedkoper | Alembo 2017-05-31T20:55:39+00:00

Voordelig data entry werk uitbesteden via Alembo

Bespaar minimaal 30 procent op uw kosten bij de uitbesteding van uw data entry werk aan Alembo. Onze ervaren medewerkers zijn heel goed in het verwerken van Nederlandse teksten en namen. Hiermee onderscheiden wij ons van Engelstalige Data Entry specialisten. Zowel in Nederland als in Suriname krijgt u uw eigen contactpersoon: dat communiceert gemakkelijk. De medewerkers van Alembo hebben allen ruime ervaring met data entry en hebben minimaal een MBO opleiding of hoger.

 

De klanten van Alembo in data entry werk

Op basis van onze ervaring en deskundigheid hebben wij in de afgelopen jaren een klantenbestand opgebouwd waar we trots op mogen zijn. Alembo doet data entry werk voor Bol.com, Experian, Picturae en Service Point.

 

Voorbeelden data entry werk bij Alembo

U kunt verschillende soorten data entry werk uitbesteden aan Alembo. Voorbeelden zijn:

  • Op afstand invoeren van klantgegevens in uw eigen CRM-systeem;
  • Het overtypen van handgeschreven of gescande documenten. U kunt dan denken aan coupons, rapporten, krantenabonnementen of aanmeldingsformulieren;
  • Content op openbare bronnen zoeken en invoeren voor internetbedrijven;
  • Het verbeteren of compleet maken van uw klantenbestand voor marketing of sales activiteiten
  • Het ontdubbelen van gegevens, het aanbrengen van categorieën of omzetten van bestanden in het juiste formaat / bestand.

 

Het professionele data entry werk van Alembo

Bij nieuwe trajecten starten wij altijd met een pilot. Tijdens de pilot werken wij samen met u naar de gewenste snelheid en kwaliteit. Na deze leerperiode volgt een operationeel of projectmatig samenwerkingsverband, waarbij service levels worden afgesproken en gerapporteerd. Bent u geïnteresseerd in het uitbesteden van data entry werk? Neem dan contact op en ontdek hoeveel u kunt besparen.