Digitale factuurverwerking: snel en foutloos op afstand| Alembo

/Digitale factuurverwerking: snel en foutloos op afstand| Alembo
Digitale factuurverwerking: snel en foutloos op afstand| Alembo2018-08-10T15:38:01+00:00

Kosten besparen: uw digitale factuurverwerking op afstand via Alembo

Bespaar minimaal 30% op uw kosten en laat de factuurverwerking door Alembo doen. Wij werken op afstand vanuit Suriname waar de lonen een stuk lager liggen dan in Nederland en België. En wij spreken en schrijven net als u Nederlands. Alembo werkt voor kleinere als grote bedrijven, zoals KPN, een Amerikaanse Banek, en Service Point.

 

Het voordeel van factuurverwerking via Alembo

Uw digitale factuurverwerking voeren wij uit via een gestructureerd plan van aanpak uit. Zowel in Nederland als in Suriname krijgt u uw eigen contactpersoon, zodat u eenvoudig kunt communiceren. Eenvoudig bellen via een Nederlands telefoonnummer, via skype, of via een professioneel Conference call systeem zoals Gotomeeting. Bij pieken en dalen in werkaanbod, kunnen wij eenvoudig, snel en flexibel op- en afschalen. Verwerken wij de gegevens op afstand in uw systeem, dan doen wij dat altijd via een veilige VPN-verbinding. U bent en blijft in controle.

 

Handmatige factuurverwerking bij uw geautomatiseerde proces

Het proces van factuurverwerking kan geheel of gedeeltelijk geautomatiseerd of gedigitaliseerd zijn. Denk daarbij aan het invoeren en valideren van de facturen in uw boekhoud systeem. Met een gefaseerde aanpak en kwaliteitbewaking  bent u verzekerd van een goed ingericht proces. Uiteraard behoudt u te allen tijde de controle over uw totale werk proces.

 

Factuur verwerking door gekwalificeerd personeel

Het werk wordt gedaan door HBO- of WO afgestudeerden en studenten. Zij hebben ruime ervaring in de factuur verwerking voor Nederlandse bedrijven. Ze worden per team aangestuurd door een teamleider. U krijgt minstens dezelfde kwaliteit als u van uw eigen mensen gewend bent. Er is bij Alembo ruime aandacht en begeleiding van uw team in Suriname.

 

De aanpak van uw factuur verwerking

Elk uitbestedingstraject is anders. Soms volstaat een pilot, een testperiode waarbij de werkzaamheden worden uitgevoerd; snelheden en kwaliteitsnormen worden vastgesteld. Na de pilot wordt gestart met de uitvoering en de uiteindelijke borging van de werkzaamheden binnen de organisatie. Andere traject kunnen meer voorbereiding vergen. Op het gebied van opleiding en training (ter plaatse bij de klant in Nederland) bijvoorbeeld, IT of implementatie. Wij bepalen samen met onze klanten voor elke factuur verwerking een afzonderlijke uitbestedingsstrategie en plan van aanpak.

 

Bent u geïnteresseerd in de outsourcing van factuur verwerking?

Maak dan een vrijblijvende afspraak en ontdek hoeveel u kunt besparen.