Een student inhuren: eenvoudig, goedkoop alternatief, kwaliteit gegarandeerd | Alembo

Home/Een student inhuren: eenvoudig, goedkoop alternatief, kwaliteit gegarandeerd | Alembo
Een student inhuren: eenvoudig, goedkoop alternatief, kwaliteit gegarandeerd | Alembo2018-08-02T00:19:16+02:00

Een student inhuren voor administratie, klantenservice, data-entry of webteksten?

Dagelijkse operationele werkzaamheden doen is soms tijdrovend en arbeidsintensief. Denkt u eraan om een student in te huren? Mogelijk is het inhuren van ervaren medewerkers van Alembo ook interessant voor u. Met een team meer dan 150 medewerkers helpen wij verschillende Nederlandse en Belgische klanten op het gebied van klantenservice, administratie, data-entry en webcontent. Bent u op zoek naar een personal assistent voor allerhande klussen omdat u te druk bent. Vanaf 10 uur per maand kunt u al gebruik maken van onze VAZZ dienstverlening. Onze hoogopgeleide, betrokken en ervaren medewerkers helpen u graag. Omdat wij vanuit Suriname werken zijn de loonkosten lager waardoor wij zeer aantrekkelijke tarieven kunnen aanbieden.

Dit betekent voor u kosten- en tijdbesparing!

Inhuren van een tijdelijke student vs. Alembo specialisten

Heeft u te maken met pieken of wilt u tijdelijk goede medewerkers aanstellen? Een student in Nederland of België inhuren is makkelijk en voordelig. Alembo biedt een soortgelijke oplossing: hoogopgeleide HBO / WO medewerkers die snel inzetbaar zijn door hun ruime ervaring in het werken voor klanten. Studenten hebben wellicht de neiging snel weer weg willen door het vinden van een andere baan of omdat ze weer gaan studeren. Bij professionals van Alembo heeft u hier minder last van; onze medewerkers zijn in dienst van Alembo en zijn trots op het werk wat ze doen. De werksfeer is goed en er is een zeer laag verloop onder onze mensen. Een prima, betaalbaar en flexibel alternatief dus voor het inhuren van een student!

24×7 bereikbaar inzet flexibele arbeid

Iedere organisatie heeft werkzaamheden waarvoor de benodigde kennis en ervaring niet in huis is of waarvoor tijdelijke capaciteit nodig is. U kunt onze medewerkers inzetten voor:

  • Het schrijven van SEO webteksten
  • 24×7 Klantenservice ondersteuning via mail,chat, telefonie en social (inbound en outbound)
  • Administratie en boekhouding  
  • Data-entry, verrijking en opschoning
  • Marketingondersteuning; het verrijken van prospectlijsten of contentbeheer

Alembo is actief in verschillende branches zoals E-commerce, Verzekeringen en Uitgevers.

Hoe werkt u samen met een medewerker op afstand?

Bij het inhuren van een student heeft u te maken met inwerken, bij het inwerken van een medewerker van Alembo geldt hetzelfde. Afhankelijk van het type werk en de hoeveelheid wordt vooraf vastgesteld hoe wij het trainingstraject het beste kunnen inregelen. Onze accountmanagers in Nederland praten hier graag met u over. Wij beschikken over moderne technieken om gemakkelijk met elkaar te communiceren en werkinstructies te delen via Google Hangouts, Gotomeeting, Skype en Slack. Vaak starten we met een pilotproject om zo het geleerde snel eigen te maken en na succesvolle uitvoering en feedback door te gaan met de reguliere taken. U krijgt zowel in Nederland als in Suriname een vast contactpersoon, waardoor het communiceren gemakkelijk gaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak kennis met ons team in Suriname en neem gerust  contact op. We zien uit naar een persoonlijke kennismaking.

Go to Top