Geef uw website een hoge positie in zoekmachines door SEO optimalisatie

/Geef uw website een hoge positie in zoekmachines door SEO optimalisatie
Geef uw website een hoge positie in zoekmachines door SEO optimalisatie2018-08-01T14:24:20+00:00

Welke contentstrategie kiest u?

Gaat u een website voor uw bedrijf laten bouwen of heeft u een nieuwe collectie die u wilt toevoegen? Dan is een goede contentstrategie van essentieel belang. Voor een website zijn niet alleen het ontwerp en de vormgeving belangrijk, maar ook de inhoud van de SEO teksten. Google beloont websites die hoge kwaliteit content hebben en straft websites af die onnodig teveel keywords gebruiken of niet relevante (gedupliceerde) content publiceren.

Waarom SEO teksten?

Teksten voor op uw website zijn meer dan een reeks woorden. Niet alleen dienen de teksten uniek te zijn, maar ze moeten uw bezoekers ook direct aanspreken. Goede compete content zorgt er immers voor dat bezoekers gaan kopen. Daarnaast zorgen geoptimaliseerde SEO-teksten ervoor dat uw website goed vindbaar is in diverse zoekmachines als Google. Voor het schrijven van aantrekkelijke webteksten zijn richtlijnen die belangrijk zijn om goed vindbaar te zijn; bv. juiste toepassing van keywords (niet teveel), goede kwaliteit en relevantie, juiste toepassing van koppen, lengte van de webteksten, vooral niet te korten webteksten hanteren en veel zorg besteden aan visualisatie; afbeeldingen, filmpjes. Vertel het verhaal.

SEO teksten outsourcen of zelf doen?

Heeft u weleens gedacht om het contentbeheer van uw website uit te besteden? Wanneer u te maken heeft met deadlines en pieken omdat uw collectie snel online moet, of nieuwe producten maandelijks toegevoegd dienen te worden, kan dit aantrekkelijk zijn. Vanaf €13,95 per uur kunt u een ervaren tekstschrijver van Alembo inzetten. Laat het arbeidsintensieve schrijfwerk aan ons over en ervaar het gemak. Onze schrijvers werken voor grote en kleinere webshops zoals bol.com, Blokker, VTWonen en Westalia. De werkzaamheden worden vanuit Suriname uitgevoerd, waar u naast content werkzaamheden ook 24×7 klantcontact of administratieve werkzaamheden kunt outsourcen.

Alembo heeft een team van meer dan 150 medewerkers. Met onze capaciteit en ruime ervaring verzorgen wij een aantrekkelijke presentatie van uw producten/diensten en plaatsen deze snel online.

Alembo biedt de volgende Content oplossingen

  • Het schrijven van productteksten, artikels, blogteksten of categorie/merkteksten
  • Het maken van metateksten en aanpassen van titels
  • Het verrijken van producten zoals het opzoeken kenmerken en afbeeldingen
  • Het controleren van reviews of goedkeuren daarvan
  • Hercategoriseren of plaatsen van producten in de juiste categorie
  • Contentbeheer, artikelen plaatsen op je site of bijhouden

Wij kunnen de teksten direct in uw CMS plaatsen of via bestaande Excel templates, zodat u de producten zelf kunt uploaden.

Naast het schrijven van teksten, kunt u ook 24×7 klantenservice en administratieve taken naar  Alembo uitbesteden.

Voor het uitbesteden van uw SEO-teksten is Alembo de ideale contentspecialist voor uw bedrijf.  

Maak een afspraak met onze Accountmanager en maak kennis met Alembo! We komen graag eens bij u langs om u een vrijblijvende offerte aan te bieden.