Goedkoop contentbeheer uitbesteden naar Suriname | Alembo

/Goedkoop contentbeheer uitbesteden naar Suriname | Alembo
Goedkoop contentbeheer uitbesteden naar Suriname | Alembo2018-08-01T14:31:02+00:00

Voordelig contentbeheer uitbesteden bij Alembo

Het uitbesteden van uw contentbeheer via Alembo neemt u werk uit handen.  Alle content wordt voordelig, snel en foutloos geproduceerd. De uitstekend opgeleide mensen van Alembo kunnen ook bij pieken ingezet worden om uw deadlines te halen. Content uitbesteden wordt bij Alembo uitgevoerd door getalenteerde tekstschrijvers, die weten hoe ze de content voor uw website snel, foutloos en aantrekkelijk maken. Onze medewerkers plaatsen desgewenst de content meteen in uw eigen CMS. De teksten voor uw webshop voldoen uiteraard aan de SEO-standaarden.

Content outsourcen in uw eigen taal

De lonen en sociale lasten liggen in Suriname een stuk lager dan in Nederland en België, zodat Alembo u goedkoop het contentbeheer kan aanbieden. Outsourcen naar Suriname is een groot voordeel: u kunt uiteraard communiceren in uw eigen taal. Dat werkt wel zo makkelijk.

Alembo werkt al jaren voor grote bedrijven in Nederland en België. We helpen uw bedrijf graag met het outsourcen van uw content. Bij nieuwe klanten beginnen we normaal met een pilot, zodat we aan uw werkwijze, tone of voice en aanpak kunnen wennen en in rap tempo kunnen toewerken naar contentbeheer van topkwaliteit.

Voorbeelden van het uitbesteden van content

Bij Alembo zijn we zeer flexibel in het outsourcen van content. We produceren unieke teksten en productteksten, productkenmerken opzoeken, titels bewerken en afbeeldingen opzoeken. Dit doen wij reeds o.a. voor Bol.com, Blokker, Intertoys en anderen.

Waarom meer betalen voor het uitbesteden van contentbeheer?

Met het uitbesteden van uw contentbeheer naar Alembo in Suriname bespaart u 30 procent en soms zelfs meer. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie of maak vrijblijvend een afspraak met onze accountmanager. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u meer informatie? Download onze Whitepaper.