Klantenservice uitbesteden tegen zeer gunstige tarieven

Vanaf €18,50 per uur

Klantenservice uitbesteden tarief vanaf €18,50 per uur

De klant is koning en daarom is het erg belangrijk dat u de beste klantenservice aanbiedt. Het missen van een belangrijke bestelling of het niet tijdig beantwoorden van klantvragen is geen optie. 

Wanneer u het uitbesteden van klantcontact overweegt omdat u bijvoorbeeld moeite heeft met het vinden en behouden van gekwalificeerd personeel, behoefte heeft aan een flexibel op- en afschalen i.v.m. piekmomenten en u kosten wil besparen, dan is de zoektocht naar een geschikte extern callcenter de moeite waard. Callcenters zijn er over de hele wereld. Van India, tot Bulgarije, Indonesië tot Marokko. Wanneer u op zoek bent naar ervaren callcenteragents dan is offshoring van klantcontact naar Suriname ook zeer interessant om te onderzoeken. Suriname is bij uitstek geschikt vanwege de hoogopgeleide en ervaren, empathische callcenter agents en de taal: Nederlands is de officiele voertaal in Suriname zodat uw klanten goed en professioneel te woord worden gestaan. 

Het uitbesteden van klantenservice kent vele voordelen. Of het nu om telefonie, mailafhandeling, WhatsApp of Social media gaat, Alembo zorgt ervoor dat u altijd bereikbaar bent voor alle klantvragen. We maken gebruik van onze SaaS callcenterapplicaties, maar het is natuurlijk ook mogelijk om in eigen systeem te werken. We werken o.a. met de volgende klantcontactcenter applicaties: QuandaGo, Zendesk, Omnidesk, Contactcenterlive,Aircall, DIXA, Salesforce, Vocalcom, Livecom, Cobrowser, Jira, Robin en andere tools en applicaties.

Iedere verandering brengt risico’s met zich mee. Bij overzees offshoren is het niet anders. Begrijpen de mensen lokaal wel wat de klantvraag is? Hoe zit het met de GDPR? Door meer dan 16 jaren aan ervaring zijn wij bekend met veel van deze risico’s en zijn er maatregelen genomen. Zo wordt voor ieder nieuw traject een Internationaal verwerkersovereenkomst gesloten, waarin de te nemen veiligheids- en privacy maatregelen zijn vastgelegd. Uiteraard werken bij met beveiligde VPN verbindingen en is onze ICT infrastructuur zeer robuust

Vanaf €18,50 per uur kunt u klantcontact aan Alembo uitbesteden. Tarifering kan op basis van inzet, contactduur, aantal contacten; wat u het beste uitkomt.

24x7 bereikbaar klantcontact

Alembo is 24/7 bereikbaar. Daarnaast verzorgen we gedetailleerde rapportages, zodat u  inzicht heeft in alle contactmomenten. Door mee te luisteren in telefoongesprekken en inzage te hebben in Real-Time Dashboards bent u altijd op de hoogte van de prestaties van uw team.  Wilt u alleen bij piekmomenten of na werktijden gebruik maken van een externe klantenservice? Geen probleem, bij Alembo kunt u uw klantenservice deels of volledig outsourcen. Bij deels outsourcen kunt u denken aan de inzet van klantenservice op afstand voor overflow of buiten kantoortijden. Alleen als 1e lijn klantcontact, 2e lijn klantcontact blijft bij uw klantenservice team op locatie. Of uitbesteden per klantcontact kanaal, bijvoorbeeld alleen chat of mail, of alleen telefonie, of een combinatie ervan.

 

alembo en customer support

Alembo biedt klantenservice aan vanuit Suriname en is voor bedrijven een verlengstuk van hun organisatie. Alembo is in Nederland en België  de grootste informatieverwerkings– en klantenservice leverancier die 24 uren per dag, 7 dagen per week vanuit Suriname klanten in Nederland en België bedient. Met 300+ professionals wordt de klant ondersteund in Klantenservice via telefonie, webchat, E-mail, WhatsApp enFacebook Messenger. De aanpak is transparant, flexibel, professioneel. Tarieven zijn op individuele situaties af te stemmen. Het tarief tijdens normale Nederlandse werktijden is €18,50 per uur. Door de combinatie orderverwerking en klantenservice worden bestaande klanten goed ondersteund.

Klantenservice uitbesteden tegen zeer gunstige tarieven
Klantenservice Alembo

Voordelen klantcontact via Alembo

Voor het outsourcen van klantenservice naar Suriname via Alembo bespaart u niet alleen tijd en energie, maar is ook nog eens zeer voordelig. Enkele voordelen op een rij:


Vraag gerust meer info over onze klantenservice mogelijkheden

Neem contact met ons op!

Klantenservice Alembo