Team Suriname2020-07-22T14:18:29+02:00

Iedere klant is uniek. Wij geloven in verbeteren door Partnerschap.

Met een enthousiast team van meer dan 200 medewerkers, is Alembo vanuit Suriname sinds 2005 actief met het werken op afstand voor klanten uit Nederland, België, Engeland, Frankrijk en Amerika. Onze medewerkers zijn hoog opgeleid, betrokken en gemotiveerd om iedere dag weer succesvolle resultaten te boeken. Een goede werksfeer vinden wij erg belangrijk, daarom investeert Alembo veel tijd in tevreden medewerkers en doorgroeimogelijkheden. Maak kennis met ons team en laat u inspireren!

SAMEN EXCELLEREN

Alembo ondersteunt u op afstand op het gebied van Gegevensverwerking, Klantenservice en Financiële Administratie. Door te werken met de modernste ICT oplossingen zijn wij in staat om veilig in uw klantsysteem of in onze eigen applicaties te werken.

0
Klanttevredenheid Cijfer
0
Kopjes Koffie
0
Medewerkersbetrokkenheid

Ontmoet de teams, Onze specialisten

TEAM GEGEVENSVERWERKING
TEAM GEGEVENSVERWERKING
Het Team Gegevensverwerking bestaat uit meer dan 70 fte en is verantwoordelijk voor het invoeren en verwerken van klantdata met strikte kwaliteitseisen. Het team werkt o.a. voor een Amerikaanse Bank, SDU, Naturalis, LeasePlan, KBC Bank en Service Point.
Herbaria, formulier- en orderverwerking 90%
Dataverrijking en ontdubbelen 70%
TEAM KLANTENSERVICE
TEAM KLANTENSERVICE
De afdeling Klantenservice bestaat uit 50 medewerkers en is verantwoordelijk voor Klantcontact via telefoon, email, chat en social voor verschillende bedrijven: Intertoys, BVA Auctions, Koopjedeal, Desk Services en Comfort Partners. Het team is 24×7 bereikbaar.
Email & Chat 88%
Telefonie & Social 80%
TEAM WEBCONTENT
TEAM WEBCONTENT
Het team Webcontent schrijft SEO productteksten, blogartikelen en landingspagina’s voor verschillende webshops: Koopjedeal, Royal Textile, Blokker, Intertoys en Nationale Hulpgids. Al dan niet direct in CMS. Daarnaast biedt het team ondersteuning bij webbeheer.
SEO Webteksten 93%
Webbeheer 69%
TEAM BOEKHOUDING EN ASS. ACCOUNTANCY
TEAM BOEKHOUDING EN ASS. ACCOUNTANCY
Het Team Boekhouding en Accountancy doet de financiële administratie, boekhouding, jaarrekeningen en ass. accountancy voor diverse bedrijven zoals: MotoZoom, Van ’t Hul, Open Provider en Dierwinkelier. De professionals hebben ruime ervaring en de juiste opleiding om ondersteuning te bieden bij financiële vraagstukken.
Boekhouding en salarisadministratie 87%
Jaarrekeningen en Ass. Accountancy 76%
TEAM VAZZ
TEAM VAZZ
De afdeling VAZZ is de Persoonlijke Assistent voor het MKB of ZZP’ers en helpt o.a. bij het verwerken van aanvragen, secretariële taken, transcriptie en mail- en telefoon beantwoording. Klanten waar VAZZ voor werkt: TheTalentSource, 112Schade, Nationale Hulpgids, Entopic en Schipveiling. Het team is zeer ervaren en kundig.
Secretariële taken en gegevensverwerking 96%
Transcriptie, administratie en klantcontact 91%
TEAM ICT
TEAM ICT
Het team ICT is de spil waar Alembo om draait, zij zorgen ervoor dat Alembo 24×7 bereikbaar kan zijn en alle applicaties, VPN verbindingen en security op orde is. Onze ICT heeft ruime ervaringen in automatiseringsvraagstukken en probleemoplossing. Alembo biedt ook ICT Consultancy o.a bij 112Schade.
Werkplekbeheer, security, VPN 93%
DETA, 24×7 internet 80%

Wij zijn Alembo en helpen klanten wereldwijd.

Operationeel excelleren staat centraal in alles wat we doen.

Wij geloven in het verbeteren en vereenvoudigen van processen met lagere kosten en hoge kwaliteit.

We Zijn Klantgericht

Wij nemen de zorgen van de klant over, leveren conform afspraak, geven advies over verbetermogelijkheden en werken samen in het continu verbeteren.

We Zijn Flexibel

Alembo geeft ongekende flexibiliteit bij significant lagere kosten. Waar nodig en gewenst schalen wij snel op of af. Ideaal voor klanten met piekbelasting.

We Zijn Betrokken

Onze mensen zijn als geen ander specialist in het tonen van empathie en zijn zeer vriendelijk en servicegericht. Betrokkenheid zit in ons DNA.

Go to Top