Nationale Hulpgids – controleren, aanpassen vacatures

Home/Nationale Hulpgids – controleren, aanpassen vacatures
Nationale Hulpgids – controleren, aanpassen vacatures2018-12-27T12:28:09+00:00

PORTFOLIO

Nationale Hulpgids: Controleren, aanpassen vacatures

De Nationale Hulpgids is de marktplaats voor thuiszorg, kinderopvang, huishoudelijke hulp, begeleiding en meer. Voor de Nationale Hulpgids verwerkt Alembo 6 dagen per week aanvragen die via de site binnenkomen van hulpvragenden en hulpaanbieders. Er is gekozen voor Alembo vanwege de beheersing van de Nederlandse taal, flexibele openingstijden zoals in het weekend en de gunstige prijsstelling.

De werkzaamheden bestaan uit het controleren van advertenties, vacatures, aanbevelingen en berichten. Bij alle onderdelen gaat het om het corrigeren van de tekst die ingevuld is door de bezoeker van de website.  Alembo let hierbij op spelling, grammatica, dubbele spaties en lay-out. Maar ook adressen, telefoonnummers en achternamen worden uit de teksten gehaald, want deze zijn niet toegestaan.

Naast deze content ondersteuning is in een later stadium telefonische en email- beantwoording toegevoegd aan het takenpakket.

Nationale Hulpgids Klantcase controle CV's en plaatsingen

Klik hier om terug te keren naar het totaaloverzicht van onze Klant Portfolio.

  • De Nationale Hulpgids zoekt een partij die hen kan ondersteunen bij het controleren en plaatsen van CV’s, Advertenties en Vacatures. Door de Nederlandse taal en gunstige prijsstelling vinden zij een ideale partner in Alembo

  • Uitbesteedde taken: het controleren van advertenties, vacatures, aanbevelingen en berichten, 7 dagen per week. Naast content ondersteuning is telefonie en mail beantwoording aan het takenpakket toegevoegd

  • Een team van 3 medewerkers ondersteunen de Nationale Hulpgids met content en klantcontact