Diverse Business Process Outsourcing (BPO): nauwkeurig en betaalbaar | Alembo

/Diverse Business Process Outsourcing (BPO): nauwkeurig en betaalbaar | Alembo
Diverse Business Process Outsourcing (BPO): nauwkeurig en betaalbaar | Alembo2019-02-13T15:18:26+00:00
Wat is BPO Business Process Outsourcing

Wat is BPO (Business Process Outsourcing)?

De betekenis van Business Process Outsourcing (BPO) is, wanneer een externe partij processen van een ander bedrijf overneemt (dit zijn vaak processen die niet tot de kerntaken behoren). Van te voren wordt in kaart gebracht om welke processen het gaat en welke doelstelling het bedrijf wil realiseren door het uitbesteden van BPO aan een externe leveranciers zoals Alembo.

Verschillende soorten Business Process Outsourcing

Alembo is gespecialiseerd in verschillende soorten Business Process Outsourcing (BPO), waaronder data entry, administratieve diensten, klantenservice en contentverrijking.

BPO: data entry

Voor data entry werk is Alembo de ideale externe dienstverlener. Dit werk bestaat uit het invoeren van antwoordkaarten en abonnementen, gegevens opzoeken en verrijken, transcriptie, prospectlijsten maken, het ontdubbelen van informatie en indexeer werkzaamheden. Ook het verwerken van persoonlijke  gegevens conform AVG wetgeving, behoort tot dit soort BPO-werk. 

BPO: administratieve diensten

Hebt u ondersteuning nodig bij diverse administratieve werkzaamheden? Ons BPO-team helpt meer bij het verwerken van facturen, dossiers, schade-afhandeling, orders, contracten, documenten en e-mails.

BPO: contentmanagement

Onze contentmanagementafdeling van Business Process Outsourcing heeft jarenlange ervaring op het gebied content en SEO. Wij zorgen op een efficiënte manier voor het verrijken van productinformatie, het bewerken van afbeeldingen, het schrijven van SEO-geoptimaliseerde webteksten en het plaatsen/beheren van content.

Veiligheid en AVG BPO trajecten

Onze medewerkers werken op afstand in uw klantsystemen middels strikt beveiligde VPN bevindingen. Alembo is ISO9001 gecertificeerd en werkt conform ISO 27.001. Bovendien is Alembo voor alle security audits geslaagd, onder andere voor ABN AMRO, KPN, Internationale Bank en een Belgische Telecom organisatie.

De AVG, Algemene Verordening Gegevensbescherming geldt voor de gehele Europese Unie. Alembo werkt volgens AVG bij alle werkzaamheden waarbij sprake is van persoonsgegeven. Download onze over AVG en Outsourcing Whitepaper.

Alembo BPO leverancier

Met een team van meer dan 170 medewerkers helpen wij Nederlandse en Belgische klanten vanuit Suriname met BPO processen op afstand. Sinds 2005 is Alembo werkzaam en is trots op het Klantenbestand wat is opgebouwd, met langdurige samenwerkingstrajecten. Ons team heeft specialisten in dienst die aangestuurd worden door teamleiders, waarmee u contact heeft om de voortgang van de werkzaamheden af te stemmen. De lijnen zijn kort, de communicatie snel en transparant.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer over onze BPO-diensten weten? Maak kennis met ons team in Suriname en Nederland. Neem contact met ons op voor persoonlijke kennismaking.