Diverse Business Process Outsourcing (BPO): nauwkeurig en betaalbaar | Alembo

/Diverse Business Process Outsourcing (BPO): nauwkeurig en betaalbaar | Alembo
Diverse Business Process Outsourcing (BPO): nauwkeurig en betaalbaar | Alembo2018-08-01T13:46:50+00:00

Verschillende soorten Business Process Outsourcing

Alembo is gespecialiseerd in verschillende soorten Business Process Outsourcing (BPO), waaronder data entry, administratieve diensten en contentverrijking.

BPO: data entry

Voor data entry werk is Alembo de ideale externe dienstverlener. Dit werk bestaat uit het invoeren van antwoordkaarten en abonnementen, gegevens opzoeken en verrijken, prospectlijsten maken, het ontdubbelen van informatie en indexeerwerkzaamheden. Ook het verwerken persoonlijke  gegevens conform AVG wetgeving, behoort tot dit soort BPO-werk.

BPO: administratieve diensten

Hebt u ondersteuning nodig bij diverse administratieve werkzaamheden? Ons BPO-team helpt meer bij het verwerken van facturen, dossiers, orders, contracten, documenten en e-mails.

BPO: contentmanagement

Onze contentmanagementafdeling van Business Process Outsourcing heeft jarenlange ervaring op het gebied content en SEO. Wij zorgen op een efficiënte manier voor het verrijken van productinformatie, het bewerken van afbeeldingen, het schrijven van SEO-geoptimaliseerde webteksten en het plaatsen/beheren van content.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer over onze BPO-diensten weten? Maak hier kennis met ons team in Suriname. Neem contact met ons op voor persoonlijke kennismaking.