Diverse Business Process Outsourcing (BPO): nauwkeurig en betaalbaar

Home/Diverse Business Process Outsourcing (BPO): nauwkeurig en betaalbaar
Diverse Business Process Outsourcing (BPO): nauwkeurig en betaalbaar2020-08-17T14:56:06+02:00

Wat is BPO (Business Process Outsourcing)?

Business Process Outsourcing (BPO) betekent: wanneer een externe partij processen van een ander bedrijf overneemt (dit zijn vaak processen die niet tot de kerntaken behoren). Van te voren wordt in kaart gebracht om welke processen het gaat en welke doelstelling het bedrijf wil realiseren door het uitbesteden van BPO aan een externe leverancier zoals Alembo.

Verschillende soorten Business Process Outsourcing

Alembo is gespecialiseerd in verschillende soorten Business Process Outsourcing (BPO), waaronder data entry, administratieve diensten, klantenservice en contentverrijking.

BPO: data entry

Voor data entry werk is Alembo de ideale externe dienstverlener. Dit werk bestaat uit het invoeren van antwoordkaarten en abonnementen, gegevens opzoeken en verrijken, transcriptie, prospect lijsten maken, het ontdubbelen van informatie en indexeer werkzaamheden. Ook het verwerken van persoonlijke  gegevens conform AVG wetgeving, behoort tot dit soort BPO-werk. 

Nieuwsgierig naar voorbeeldtrajecten bekijk hier de klantcases: SDU gegevens up-to-date houden, Naturalis digitalisering plantdata.

Wat is BPO Business Process Outsourcing

BPO: administratieve diensten

Heeft u ondersteuning nodig bij diverse administratieve werkzaamheden? Ons BPO administratieve backoffice team helpt bij het verwerken van facturen, het doen van de boekhouding of het ondersteunen bij assistent accountancy activiteiten. We doen dit voor grotere en MKB bedrijven, zoals factuurverwerking bij KPN of administratie en assistent accountancy voor Van ’t Hul Adviseurs. Meer weten over onze financiële afdeling? Lees hier het interview met Merlien onze teamleider van deze afdeling of onze boekhoud tips!

BPO: back- en midoffice ondersteuning

Binnen operationele processen zijn er tal van activiteiten waar arbeidsintensief werk bij komt kijken. In deze processen ondersteunt Alembo om zo tijd en kosten te besparen. Denk hierbij aan het verwerken van retourstromen of orders voor webshops, akteverwerking voor banken, dossiers compleet maken en schade afwikkeling voor verzekeraars en cashback acties verwerken voor elektronica bedrijven.

BPO: content creatie

Onze content creatie afdeling heeft jarenlange ervaring op het gebied content en SEO. Wij zorgen op een efficiënte manier voor het verrijken van productinformatie, het bewerken van afbeeldingen, het schrijven van SEO-geoptimaliseerde webteksten en het plaatsen/beheren van content. We schrijven maandelijks teksten voor o.a. voor fonQ en Intertoys.

BPO: Klantenservice

Ons klantenserviceteam staat 24×7 voor u klaar om te ondersteunen met het afhandelen van telefoontjes, mails, chats of whatsapp. Wij maken gebruik van een professionele SaaS call center applicatie: CCL in Amsterdam. Of direct werken in uw klantcontact systeem zoals Zendesk, Aircall of Robin of andere tools en applicaties. Daarnaast bieden wij voor het MKB Virtuele Assistentie diensten aan, vanaf 10 uur per maand. Benieuwd naar de indrukken van 1 van onze klanten? Lees hier een verslag van een bezoek aan ons kantoor in Paramaribo.

Veiligheid en AVG BPO trajecten

Onze medewerkers werken op afstand in uw klantsystemen middels strikt beveiligde VPN bevindingen. Alembo is ISO9001 gecertificeerd en werkt conform ISO 27.001. Bovendien is Alembo voor alle security audits geslaagd, onder andere voor ABN AMRO, KPN, Internationale Bank en een Belgische Telecom organisatie. De AVG, Algemene Verordening Gegevensbescherming geldt voor de gehele Europese Unie. Download onze Whitepaper AVG en Outsourcing

Alembo BPO leverancier

Met een team van meer dan 200 medewerkers helpen wij Nederlandse en Belgische klanten vanuit Suriname met BPO processen op afstand. Sinds 2005 is Alembo werkzaam en is trots op het Klantenbestand wat is opgebouwd, met langdurige samenwerkingstrajecten. Ieder afdeling heeft een teamleider waarmee u snel kunt schakelen over de voortgang van de werkzaamheden. De lijnen zijn kort, de communicatie snel en transparant.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer over onze BPO-diensten weten? Maak kennis met ons team in Suriname en Nederland. Neem contact op voor persoonlijke kennismaking.

Go to Top