Vacature Operationeel Manager Alembo Suriname

Voor onze vestiging in Suriname zijn wij opzoek naar een Manager Operations. Deze uitdagende functie biedt een dynamische en internationale werkomgeving binnen een groeiende organisatie. Iets voor jou? Je vindt het werken binnen een internationale omgeving een passende uitdaging en je hebt affiniteit met outsourcing. Als generalist ben je goed in staat om de wensen en afspraken met klanten om te zetten naar een integrale operationele strategie en deze op een pragmatische wijze in te zetten. Je hebt veel ervaring en plezier in het met succes realiseren van klantopdrachten of projecten. Door jouw authentieke manier van leidinggeven bereik je snel resultaat en succes en help je de medewerkers en organisatie tot verdere groei en ontwikkeling.

Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een bedrijfskundige achtergrond en/of ervaring in de outsource branche.

Als Manager Operations ben je in staat zeer zelfstandig te werken en ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie en de aansturing van de professionals en leidinggevenden. Afhankelijk van je ervaring is dit voor 2 of meer teams, bestaande uit 40 tot 80 personen.

Klik hier voor de vacature.

 


Meer weten over alembo?

Neem gerust contact met ons op!