Offshoring naar Suriname: snel, eenvoudig en voordelig | Alembo

Home/Offshoring naar Suriname: snel, eenvoudig en voordelig | Alembo
Offshoring naar Suriname: snel, eenvoudig en voordelig | Alembo2018-08-01T14:47:04+02:00

Offshoring naar Suriname via Alembo

Wilt u diverse diensten uitbesteden naar landen waar de loonkosten veel lager liggen? Offshoring naar Suriname via Alembo is heel snel en heeft veel voordelen. Wij zijn gericht op de Belgische en Nederlandse markt en bieden front- en backoffice offshoring diensten naar Suriname voor zowel kleinere als grote bedrijven.

5 voordelen van offshoring naar Suriname

Outsourcing van werkzaamheden naar Suriname heeft vele voordelen. We hebben de 5 belangrijkste voor u op een rijtje gezet:

 1. In Suriname wordt goed Nederlands gesproken en geschreven
  Een groot voordeel is dat Nederlands de voertaal in Suriname is, waardoor de communicatie en uitvoeringen gemakkelijker gaan dan in de bekende offshoring landen zoals India, de Filippijnen en nearshore zoals  Roemenië. Daarnaast selecteren en trainen wij onze mensen specifiek op hun taalvaardigheid en uitspraak. Uiteraard heb je met callcenter werk te maken met een licht accent, maar dit is niet anders dan als er een agent in Nederland een telefoontje opneemt die een accent heeft. Ook ervaren onze klanten geen verschil in de webteksten die wij wekelijks opleveren.  
 2. Hoogopgeleide, betrokken medewerkers
  Bij Alembo zijn meer dan 150 medewerkers werkzaam met een goed opleidingsniveau. Ze zijn gemiddeld MBO of HBO opgeleid. We besteden veel aandacht aan training en doorgroeimogelijkheden en hebben een zeer laag verloop en ziekteverzuim. Aandacht voor een goede werksfeer vinden wij erg belangrijk, omdat dit zich doorvertaald in goede resultaten en een gezond werkklimaat.
 3. Servicegericht en behulpzaam
  Surinaamse mannen en vrouwen zijn zeer servicegericht, het zit in hun DNA om vriendelijk, warm en geïnteresseerd te zijn. Deze kracht vertaalt zich in een goede en open houding naar klanten toe, via de telefoon, email, chat of andere kanalen. Tegelijkertijd is de Nederlandse cultuur en manier van omgang hen zeer bekend en kan men goed omgaan met de directe en zakelijke manier van afstemmen. Alembo stimuleert haar mensen om zelf oplossingen te bedenken en proactief te zijn; belangrijke competenties die bijdragen aan succesvolle resultaten en klantrelaties.
 4. Goede prijs – kwaliteitverhouding
  U betaalt gegarandeerd een goede prijs, tegen een goede kwaliteitverhouding. Jarenlang gingen andere klanten u voor en zijn nog steeds tevreden offshoringspartner van Alembo. Hoe bewaken wij een goede kwaliteit? Voor onze projecten hebben we een intern kwaliteitssysteem en continue kwaliteitsbewaking. Daarnaast besteden wij voor zorg bij de werving en selectie van onze mensen, heeft u een persoonlijk contactpersoon in Nederland en Suriname, duidelijke afspraken over meetbare doelen en resultaten, veilige en stabiele IT omgeving en transparantie in communicatie over de voortgang. We werken we conform ISO9001 en voeren onze projecten uit conform de AVG wetgeving. Doordat de lonen een stuk lager liggen in Suriname dan in Nederland bespaart u al snel 30 -50% op uw kosten.
 5. 24×7 Bereikbaar
  Overweegt u uw openingstijden te verlengen van uw klantenservice? Outsourcing naar Alembo biedt de oplossing. Wij zijn 24×7 open voor al uw klantvragen. Maar ook als u bijvoorbeeld te maken heeft met dagopleveringen bij akteverwerking of dagrapportages kunt u gebruik maken van onze diensten. Als uw werkdag ophoudt, gaan wij gewoon verder. Het uitvoeren van klantenservice of administratie kan goed vanuit Suriname worden uitgevoerd door uitstekende internetcapaciteit. Suriname is via meerdere glasvezelverbindingen gekoppelt aan het America net. Wij hebben 3 internetproviders, de belangrijkste is een glasvezelverbinding en daar bovenop is een 4G dataverbinding en ADSL. Door deze 3 onafhankelijke verbindingen is het internet van uitstekende kwaliteit en snelheid.  

Naast bovengenoemde voordelen  om te offshoren naar Suriname zijn er nog meer redenen te noemen zoals:

 • Tijdsverschil van 4-5 uur: waardoor u een langere werkdag heeft
 • Flexibele inzet van arbeid om uw pieken op te vangen
 • Branche kennis door ruime ervaring en expertise bv. binnen de E-commerce branche

Hebt u interesse in offshoring naar Suriname via Alembo? Neem dan eens contact met ons op of bekijk een filmpje van ons team in Suriname.

Go to Top