SEO gespecialiseerde teksten website

/SEO gespecialiseerde teksten website
SEO gespecialiseerde teksten website2018-07-26T16:56:49+00:00

Aantrekkelijke SEO-teksten laten schrijven?

Goede én aantrekkelijke content voor uw website is van groot belang en zorgt ervoor of een bezoeker wel of niet besluit wat bij u te bestellen. Daarbij is het belangrijk dat uw teksten voldoen aan de SEO richtlijnen, zodat bezoekers u goed kunnen vinden via Google of andere zoekmachines.  

Bent u op zoek naar een professionele SEO-tekstschrijver? Voor SEO gespecialiseerde teksten voor uw website is Alembo de juiste partner. Wij zorgen altijd voor unieke teksten, zodat er geen sprake is van “duplicate content”.

Alembo heeft uitstekende contentspecialisten in dienst die vanuit Suriname werken, wat u zeer voordeliger uitkomt. Al vanaf €13,95 per uur kunt u gebruik maken van onze ervaren tekstschrijvers.  In Suriname liggen de lonen een stuk lager, waardoor u minimaal 30% op uw kosten bespaart. Bovendien is de voertaal Nederlands, waardoor u gemakkelijk kunt communiceren.

Verhoog de vindbaarheid van uw website met goede SEO-teksten

Pakkende SEO-teksten zijn nodig om snel bekendheid te geven aan uw nieuwe online collectie. Heeft u grote hoeveelheden producten die snel live moeten en zoekt u flexibel personeel om u hierbij te helpen?  Wilt u dat uw producten en website beter gevonden worden op het internet of dat uw bezoekers meer gaan kopen? Met het scherpzinnig beschrijven van uw producten en het verrijken van relevante content, blijft u de concurrenten voor.

Onze webcontentdiensten bestaan uit:

  • Het beschrijven van SEO productteksten
  • Het aanvullen van productinformatie zoals kenmerken en afbeeldingen
  • Het schrijven van landingspagina’s
  • Het aanpassen van titels en metadescriptions
  • Het controleren en valideren van reviews
  • Het mappen of chunken van producten zodat deze in de juiste categorie geplaatst worden

Alembo werkt voor een diversiteit aan klanten en biedt 24×7 klantenservice en webcontent oplossingen voor Nederlandse en Belgische bedrijven.

Wilt u meer over ons of onze diensten weten? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze accountmanager komt graag bij u langs.