Uitbesteding van gegevensverwerking: veilig en vertrouwd vanuit Suriname

/Uitbesteding van gegevensverwerking: veilig en vertrouwd vanuit Suriname
Uitbesteding van gegevensverwerking: veilig en vertrouwd vanuit Suriname2018-11-29T11:10:44+00:00

Wat is gegevensverwerking?

Met gegevensverwerking wordt bedoeld: het handmatig verwerken van informatie, zodat deze meer geschikt wordt voor gebruik of zodat er nieuwe informatie ontstaat. Bij Alembo is gegevensverwerking de kernactiviteit. Deze werkzaamheden kunnen zijn het verwerken van aktes, boetes, mutaties, facturen of het digitaliseren van documenten zoals Herbarium Sheets.

Veiligheid gegarandeerd bij uitbesteding van gegevensverwerking

U kunt het verwerken van gegevens met een gerust hart uitbesteden aan Alembo. Er wordt natuurlijk gezorgd voor de hoogst mogelijke veiligheid; Alembo werkt conform ISO 27.001 en het inloggen op systemen gaat via een beveiligde VPN-verbinding. Bovendien is Alembo voor alle security audits geslaagd, waaronder voor KPN, ABN AMRO, Internationale Bank en een Belgische Telecom.

AVG privacywet toegepast bij gegevensverwerking uitbesteden

Vanaf 25 mei 2018 is de nieuwe privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), van toepassing in de hele Europese Unie. Deze wet wordt door Alembo toegepast bij alle  werkzaamheden die onder gegevensverwerking vallen omdat hierbij sprake is van persoonsgegevens.

Voor meer informatie over AVG, download hier onze whitepaper.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten, neem dan nu contact met ons op.