Uw boekhouding zelf doen of uitbesteden? Uitbesteding via Alembo biedt vele voordelen.

/Uw boekhouding zelf doen of uitbesteden? Uitbesteding via Alembo biedt vele voordelen.
Uw boekhouding zelf doen of uitbesteden? Uitbesteding via Alembo biedt vele voordelen.2018-08-20T16:35:14+00:00

Zelf doen of uitbesteden?

De administratie van uw onderneming bijhouden vergt veel tijd en is niet altijd plezierig om te doen. Toch is het een must. Zit u met de vraag of u de boekhouding zelf wilt blijven doen, of toch uitbesteden?  Het zelf blijven doen heeft voordelen omdat u zelf het overzicht behoudt en snel in kunt spelen op actuele zaken. Wel of niet uitbesteden is afhankelijk van de grootte van de onderneming en de hoeveelheid tijd dat het verwerken van de boekhouding kost. Als er weinig uitgaande facturen per maand zijn en deze makkelijk en snel zelf te ordenen zijn, dan is het niet nodig om uit te besteden. Echter als er veel in- en uitgaande facturen zijn bij verschillende adressen, dan is het zeker interessant om een boekhouder in te zetten. U heeft hierdoor meer tijd voor uw kernactiviteiten en bespaart aanzienlijk kosten als u een boekhouder via Alembo inzet.

           

Het outsourcen van uw boekhouding eenvoudig via Alembo

Het outsourcen van uw boekhouding via Alembo scheelt u veel zorgen. In overleg met u voeren wij uw stukken in uw eigen boekhoudprogramma in. ,Hierbij maken wij altijd gebruik van beveiligde netwerkverbindingen, waardoor uw gegevens goed beschermd zijn U kunt het vergelijken met het nieuwe werken, het werken op afstand. Met een gefaseerde aanpak en kwaliteitsbewaking  bent u verzekerd van een goed ingericht proces. Uiteraard behoudt u te allen tijde de controle over uw totale werkproces.

Hoe gaat het outsourcen  van de boekhouding in zijn werk?

De stukken worden via de mail of via een scan app verstuurd. Uw boekhouder boekt de digitale bonnetjes in en plaatst ze terug onder geboekte stukken. Bij vragen kunt u direct contact opnemen met uw boekhouder.

Een ervaren boekhouder inhuren  via Alembo kan al vanaf €18 per uur.

Vraag ons gerust naar mogelijkheden voor het outsourcen van administratieve werkzaamheden. Neem contact met ons op voor een uitgebreide kennismaking.