Van ’t Hul – Backoffice werkzaamheden & Ass. Accountancy

Home/Van ’t Hul – Backoffice werkzaamheden & Ass. Accountancy
Van ’t Hul – Backoffice werkzaamheden & Ass. Accountancy2019-03-28T11:29:52+01:00

PORTFOLIO

Van ’t Hul: Backoffice en Ass. Accountancy

Van ‘t Hul groeit hard en is op zoek gegaan naar een partij die hen kan ondersteunen met backoffice taken zoals het controleren van verzekeringsoverzichten, controleren en aanpassingen opvoeren in Visma Severa, uitwerken van audiofiles en 1e lijns telefonie. Met de uiteindelijke wens om ook complexer werk zoals Assistent Accountancy naar Alembo te outsourcen waarmee recentelijk is gestart. Het vinden van geschikte assistent Accountants in Nederland is uitdagend en de kosten zijn relatief hoog. Van ‘t Hul ziet in het werven en verder trainen van Assistent Accountants in Suriname een groot potentieel. Samen met Alembo wordt het traject opgepakt en worden de juiste kandidaten geselecteerd die voldoen aan het profiel van Van ‘t Hul om Assistent Accountancy taken uit te voeren. Een bezoek aan Suriname en het verder trainen is hier onderdeel van.

Van 't Hul Klantcase: backoffice & Ass. Accountancy

Klik hier om terug te keren naar het totaaloverzicht van onze Klant Portfolio.

  • Klein begonnen met uitbesteden via VAZZ

  • Duidelijke werkinstructies en communicatie via Slack

  • Uitbesteedde taken: controleren van verzekeringsoverzichten, data opvoeren in Visma Severa, uitwerken van audiofiles en 1elijns telefonie.

  • Voordelen samenwerking Alembo: geschikt gekwalificeerd personeel & kostenvoordeel

  • Bezoek aan Suriname om kennis met elkaar te maken en verdere training te geven i.v.m. uitbreiding Financiële Administratie.

  • Takenpakket is uitgebreid met Ass. Accountancy. 4 FTE werkt voor Van ’t Hul