Veilige uitvoering volgens de AVG-wet van uw uitbestede dataverwerking

Home/Veilige uitvoering volgens de AVG-wet van uw uitbestede dataverwerking
Veilige uitvoering volgens de AVG-wet van uw uitbestede dataverwerking2018-08-23T15:48:36+00:00

Dataverwerking door gespecialiseerde dienstenleveranciers

Groeiende bedrijven besteden meer en meer bedrijfsprocessen, die niet tot de core business horen, aan gespecialiseerde dienstenleveranciers uit. Denk hierbij aan het verwerken van persoonlijke informatie, zoals de gegevens van werknemers en klanten. Deze dataverwerking kost veel tijd en energie en is geen onderdeel van de kernbedrijfsprocessen. Ter ondersteuning van uw dataverwerking is Alembo is de ideale partner. Wij nemen een deel van het werkproces uit  handen en verwerken het data entry werk vanuit Suriname via een beveiligde verbinding bijvoorbeeld in uw eigen CRM-systeem. UIteraard voeren we de werkzaamheden uit conform de AVG wetgeving. De loonkosten zijn in Suriname een stuk lager liggen dan in Nederland en België, waardoor het uitbesteden van dataverwerking extra kostenbesparend is.

Duidelijke prijsafspraken en kwaliteitsnorm data entry

Van te voren bepalen wij samen met u de productiesnelheid en kwaliteitsnorm. Of er sprake is van single keying of dual keying. Zo heeft u altijd zicht op de daadwerkelijke kosten (prijs per ingevoerd document of teken) en de te verwachte resultaten.

Waarom is het dataverwerking outsourcing voordelig?

Voor het outsourcen van dataverwerking naar Suriname via Alembo bespaart u niet alleen tijd en energie, maar is ook nog eens zeer voordelig. Enkele voordelen op een rij:

  • 30 – 50% kostenbesparing
  • Snelle, accurate verwerking van Nederlandstalige documenten
  • Flexibiliteit in het opvangen van pieken in werkaanbod
  • Zeer ervaren in het verwerken van data en digitaliseren van archieven, voor bv. internationale musea, banken en uitgevers.
  • Optimale communicatie vanwege Nederlands sprekende medewerkers
  • U houdt de volledige controle over uw eigen processen
  • Goed opgeleid en gemotiveerde medewerkers

Vindt u het interessant om uw data verwerking en repetitieve taken te laten uitvoeren, neem dan gerust contact met ons op. Bekijk ook onze infomercial over onze diensten en maak kennis met het team in Suriname.