Wat betekent offshoring?

/Wat betekent offshoring?
Wat betekent offshoring?2018-08-23T15:41:53+00:00

Outsourcing en offshoring

Outsourcing en offshoring zijn twee bekende termen, maar het blijkt dat het verschil niet altijd duidelijk is voor iedereen. Het gaat in beide gevallen om het uitbesteden van bedrijfsprocessen naar externe dienstverleners.

Wat is offshoring?

Offshoring betekent het overdragen van één of meer bedrijfsactiviteiten aan een externe dienstverlener, die geografisch ver verwijderd is van de opdrachtgever. Het is een vorm van outsourcing waarbij de werkzaamheden uitgevoerd worden in landen met relatief lagere lonen of lagere productiekosten.  

Uitbesteding naar Suriname via Alembo

Als u Nederlandstalig werk wilt uitbesteden naar landen waar de loonkosten veel lager liggen, is Suriname via Alembo zeer interessant. Onze voertaal is Nederlands, waardoor de communicatie veel makkelijker gaat, in tegenstelling tot de bekende offshoringlanden zoals India en de Filippijnen. Een ander voordeel is dat u 30-50% op uw kosten bespaart. Alembo biedt diensten op het gebied van klantenservice, administratie, dataverwerking en webcontent.

Interessant?

Hebt u interesse in het uitbesteden van werk naar Suriname? Neem dan eens contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Bekijk hier onze infomercial over Alembo.