Webcontent en Websites

/Webcontent en Websites
Webcontent en Websites2018-08-23T16:25:44+00:00
Content management

Aantrekkelijke betaalbare SEO-teksten laten schrijven?

Goede èn aantrekkelijke content voor uw website is van groot belang en zorgt ervoor of een bezoeker wel of niet besluit wat bij u te bestellen. Daarbij moeten uw teksten voldoen aan de SEO-richtlijnen, zodat bezoekers u goed kunnen vinden via Google of andere zoekmachines.

Voor SEO gespecialiseerde teksten voor uw website is Alembo de juiste partner. Wij zorgen altijd voor unieke teksten, zodat er geen sprake is van “duplicate content”. Alembo heeft uitstekende contentspecialisten in dienst die vanuit Suriname werken, wat u zeer voordelig uitkomt. Al vanaf €13,95 per uur kunt u gebruik maken van onze ervaren tekstschrijvers. In Suriname liggen de lonen een stuk lager, waardoor u minimaal 30% op uw kosten bespaart. Bovendien is de voertaal Nederlands, waardoor u gemakkelijk kunt communiceren.

Verhoog de vindbaarheid van uw website met goede SEO-teksten

Pakkende SEO-teksten zijn nodig om snel bekendheid te geven aan uw nieuwe online collectie. Heeft u grote hoeveelheden producten die snel live moeten en zoekt u flexibel personeel om u hierbij te helpen? Met het scherpzinnig beschrijven van uw producten en het verrijken van relevante content, blijft u de concurrenten voor.

Waaraan moet een goede SEO tekst voldoen?

Door onze jarenlange ervaring met het schrijven van productteksten voor o.a. bol.com en de Ecommerce branche, hebben wij kennis opgedaan over hoe je het beste een SEO tekst kunt schrijven. Wanneer (product)informatie op de juiste manier is beschreven, is er al binnen 4-6 weken resultaat te zien, met een effect van 44 weken. Dit is afhankelijk van de populariteit van uw site.

Het schrijven van een SEO tekst is niet heel ingewikkeld, wel zijn er een aantal regels die toegepast moeten worden:

 • Schrijf relevante aantrekkelijke teksten die uw doelgroep aanspreken

 • Zorg voor een aangepaste (product)titel en houd de volgorde Merk, Model, Producttype aan.

 • Maak een metabeschrijving, dit is de omschrijving waar de pagina over gaat. Deze tekst wordt door Google getoond onder de titel bij het zoekresultaten in de zoekmachine.

 • Bij productteksten maak keuzes over de lengte: bij duurdere, complexere producten schrijf langere teksten (vanaf 150 woorden) bij goedkopere, minder complexe producten waar weinig over te vertellen valt is een tekst van 50 woorden voldoende.

 • Zorg dat de attributen, ook wel specificaties genoemd goed zijn verrijkt.

 • Maak een unieke tekst, waarbij trefwoorden in voldoende mate terugkomen (2-3%). Het is belangrijk dat het trefwoord in de pagina titel staat, in de url en in de kopregel en verder moet de tekst vooral lekker leesbaar zijn.

 • Kies voor een aantrekkelijk beeld bij de tekst en verleid zo de bezoeker

Ontzorging voor al uw webcontent via Alembo

Wij kunnen de content direct in uw CMS plaatsen of via bestaande Excel templates vullen, zodat u de producten zelf kunt uploaden. Daarbij zijn we bekend met de contentsheets van verkopersplatforms zoals bol.com, Blokker connect en VTWonen waardoor u zonder uitgebreide uitleg, in een handomdraai uw Contentsheet met EANS naar ons kunt sturen.

Onze webcontentdiensten bestaan uit:

 • Het beschrijven van SEO productteksten

 • Het aanvullen van productinformatie zoals kenmerken en afbeeldingen

 • Het schrijven van landingspagina’s

 • Het schrijven van merk- en categorieteksten

 • Het schrijven van blogs en andere artikelen

 • Het aanpassen van titels en metadescriptions

 • Het controleren en valideren van reviews

 • Het mappen of chunken van producten zodat deze in de juiste categorie geplaatst worden

Naast het ondersteunen in webcontent hebben wij Magento specialisten in dienst die u kunnen ondersteunen bij de bouw van websites. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Wilt u meer over ons of onze andere diensten weten zoals 24×7 klantenservice? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze accountmanager komt graag bij u langs.

0
Productteksten
0
Landingpages
0
Metabeschrijvingen
0
Producten gespecificeerd