Websites en Webcontent

/Websites en Webcontent
Websites en Webcontent 2017-06-01T16:54:29+00:00
Content management

Web en product content

Betrouwbare web- en productteksten schrijven kost veel tijd en energie. Goede teksten zorgen voor betere vindbaarheid via diverse zoekmachines zoals Google. Heb je geen tijd om je te verdiepen in goede SEO teksten, dan kunnen Alembo en haar dochter ContentSucces daarbij helpen.

Wij beschikken over de juiste kennis en ervaren tekstschrijvers die uw website binnen no time SEO proof kunnen maken. Wij schrijven al jaren de productteksten voor Bol.com, Vtwonen, Blokker; Vergelijk.nl, KPN en Nextail.

Wilt u ook succesvolle web en productcontent? Onze specialisten staan klaar om u te adviseren over optimale texten die de beste zoekmachine resultaten leveren.

Websites in WordPress en Joomla

Naast web en product content kunt u ook bij Alembo ook terecht voor het bouwen van uw website of webwinkel. Wij bouwen nieuwe websites bij voorkeur in WordPress of Joomla; de meest gangbare en daarmee ook compatible platformen. Hierdoor kunnen we u de meest optimale prijs prestatie verhouding garanderen.

Alembo biedt u de volgende mogelijkheden:
* Basic site vanaf 499,-
U levert de foto’s, teksten en logo’s aan en wij bouwen uw site.

* Uitgebreide site vanaf 999,-
U levert alleen de teksten, wij doen de rest.

Bent u opzoek naar een partij die uw webshop bouwt?
Voor een webshop met minder dan 500 producten bent u bij ons 3000,- kwijt.

Heeft u meer dan 500 producten, dan maken wij een persoonlijke offerte voor u.

Hosting

Naast het bouwen, kan de website ook door Alembo worden gehost op onze servers in Amsterdam. Veiligheid is key. Wij zorgen er natuurlijk voor dat alle security updates worden doorgevoerd. Tevens hebben wij standaard de laatste backups klaarstaan van uw site. Wij hanteren een Fair Use Policy voor data wat inhoudt dat er geen limiet is voor datagebruik, zolang daar geen misbruik van wordt gemaakt. Onze hosting tarieven starten vanaf €9,95 per maand.

Geïnteresseerd? Neem dat nu contact met ons op.

0
Productteksten
0
Landingpages
0
Metabeschrijvingen
0
Producten gespecificeerd