600.000 formulieren verwerken

600.000 formulieren verwerken in 1 maand. Dat is een behoorlijke uitdaging voor zowel het werven van de mensen, als het bewaken van productiviteit en kwaliteit. Voor 1 maand werk zijn 100 extra fte geworven, ingewerkt en klaargestoomd voor formulierverwerking. Wat vergt dit van de organisatie?

Het vergt focus focus en nog eens focus. Een speciaal projectteam met directie, projectcoördinatoren en controleurs werken iedere dag 24×7 nauw samen en bewaken continu of de beoogde productie per dag en kwaliteit op schema zit. Er wordt dagelijks gewerkt naar een tussenoplevering voor de klant. Medewerkers werken in shifts 24×7. Degenen die aandacht nodig hebben in snelheid of teveel gemaakte fouten worden gecoacht en gemonitord. Successen worden openlijk gedeeld en ook de hoogst behaalde scores per medewerker per dag zijn zichtbaar bij het begin van de ruimte waar het team gegevensverwerking iedere dag weer werkt. En er wordt natuurlijk goed voor elkaar gezorgd, iedere nacht en ochtend staan er broodjes klaar met andere versnaperingen. Uiteraard koffie, heel veel koffie.

Een team van Human Resources werft ruim van te voren in de aanloop van het project met behulp van moderne middelen zoals whatsapp, Facebook, Instagram, medewerkers die voor een maand bij Alembo willen werken. Het project waaraan in totaal 160 collega’s van Alembo hebben gewerkt was weer een groot succes met top resultaten.

De klant over de samenwerking: 

‘Ik kan met recht zeggen dat dit mijn meest vlekkeloze formulierverwerking was voor dit project. En ik heb er heel wat gedaan. Dit was de 22e. Geef aub mijn complimenten door aan het hele team’.

Het succesvolle digitaliseringsproject werd feestelijk afgesloten met een evaluatie en een prijsuitreiking voor de medewerkers die het snelst en foutloos de formulieren hebben verwerkt.

600.000 formulieren verwerken in 1 maand_1
Formulierverwerking succesvol Alembo
600.000 formulieren verwerken in 1 maand_4


Meer weten over alembo?

Neem gerust contact met ons op!