Boekhouden

/Boekhouden
Boekhouden2018-08-20T16:37:01+00:00
Boekhouding

Boekhouding uitbesteden tegen lage kosten

Iedere maand komt het weer terug. Kwartaal na kwartaal. De boekhouding. Bonnetjes in- en verkoop facturen. Stappels blijven liggen, voor mensen die er niet van houden of niet zo geordend zijn, is de boekhouding een hele opgave. Gelukkig biedt Alembo een oplossing, want zoekt u een goedkope boekhouder tegen lage kosten dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Uw boekhouding zonder zorgen uitbesteden? Wij werken op afstand vanuit Suriname waar de lonen een stuk lager liggen dan in Nederland en België. Hierdoor bespaart u 30% of meer op uw kosten. Tarieven vanaf €18 per uur.

Uitbesteden boekhouding, hoe werkt het?

Uw facturen of bonnetjes worden snel en secuur verwerkt. Denk daarbij aan het invoeren en valideren van de facturen in uw boekhoudsysteem. Alembo is bekend met diverse boekhoudpakketten, als Accountview, Exact, AfasProfit en e-Boekhouden. Met een goede planning en kwaliteitsbewaking  bent u verzekerd van een goed ingericht proces. Uiteraard behoudt u te allen tijde de controle over uw totale werkproces.

Hoe gaat het uitbesteden van de boekhouding in zijn werk?

De bonnetjes en stukken worden via de mail of via een scan app verstuurd. Onze medewerkers boeken de digitale bonnetjes in en plaatsen de stukken terug onder geboekte stukken. Zo eenvoudig is het. Doordat we met boekhouders werken en niet met automatische scanlezers voorkomen we scanfouten die anders lastig opgespoord kunnen worden. Bij vragen kunt u direct contact opnemen met uw boekhouder.

Professioneel en gemakkelijk je boekhouding laten doen

Uw boekhouding is in goede handen. Zelf heeft u nauwelijks omkijken naar het inboeken van uw bonnetjes; scannen, sturen en de rest wordt gedaan. Onze gekwalificeerde medewerkers hebben ruime ervaring in de factuurverwerking en werken voor het MKB en grotere bedrijven zoals Motozoom, Service Point, Openprovider en Dierwinkelier.

Wenst u meer informatie over onze boekhoud mogelijkheden en kosten besparen? Kijk dan gerust op www.boekzz.nl. Boekzz.nl is onderdeel van Alembo. Liever telefonisch contact? Bel gerust of maak een afspraak met onze Accountmanagers.