Boekhouden

Boekhouding uitbesteden tegen lage kosten

Scannen, opsturen en de rest wordt gedaan

Bespaar tijd en kosten door een goede boekhouder

Een boekhouder nodig?

U bent ondernemer geworden, om te ondernemer, niet zozeer om de administratie te doen. Niemand kan om het bijhouden van de administratie heen. Te gemakkelijk met de boekhouding omgaan kan veel geld kosten. Alembo helpt ondernemingen bij het bijhouden van de boekhouding, waardoor u eenvoudig geld bespaart en er een goede boekhouding voor terug krijgt.  

Wij zorgen ervoor dat het doen van de administratie een fluitje van een cent is.  Alle boekhoudprogramma’s zijn ons bekend of we kunnen er mee werken. Of het nu Exact is, Accountview, E-Boekhouden of SnelStart is. Van het inboeken tot boekhouden, van tussentijdse rapportages tot definitieve aangiftes. U vraagt, wij boeken.

Afhankelijk van het boekhoudprogramma kunnen wij de jaarcijfers, winst- en verliesrekening en andere rapportages maken. Uiteraard kunnen wij ook op basis van uw cijfers de aangifte omzetbelasting doen.

Financiele Administratie Alembo

Hoe werkt een online administratie?

Veruit de meeste tijd van de boekhouding gaat in het boeken en beheren van de bonnetjes zitten. Een online administratie via Alembo organiseren biedt hiervoor dé oplossing. Alembo werkt met digitale stukken. U maakt een scan of foto van uw bonnetjes en facturen en mailt deze  naar uw vaste boekhouder van Alembo. Wij boeken deze in en plaatsen de bonnetjes en facturen onder de juiste post. Is de bon niet leesbaar dan nemen wij contact met u op. Als u vragen heeft kunt u altijd snel bij ons terecht via Slack, mail of Whatsapp.  

Wat kost een Boekhouder?

Maakt u gebruik van een boekhouder, of van een accountant, dan is 80% van de inzet het boeken van de facturen en bonnen. De resterende 20% is het geven van adviezen, op basis van hun expertise. Kosten van een boekhouder lopen uiteen van €45 tot €85 per uur. Het is goedkoper om dit slimmer uit te besteden of zelf te doen. 

Het voeren van een goede administratie hoeft niet duur te zijn. Onze USP is enerzijds de efficiëntie en anderzijds de grote mate van professionaliteit. Zo worden alle bonnen en facturen verwerkt door gedegen professionals. Mocht u nog geen administratie hebben, dan zetten we deze graag voor u op.

Boekhouding uitbesteden, wat kunnen wij voor u doen?

Alembo biedt naast boekhouding, ook assistent accountancy aan en salarisadministratie

Neem gerust contact met ons op via +31 (0)72 737 00 00 en reacties@alembo.nl.

Waaruit bestaat een goede boekhouding?

Een goede administratie bestaat uit alle vastgelegde gegevens over uw onderneming. Dit kan zowel digitaal als op papier zijn. Voorbeelden van wat de administratie kan bevatten zijn: financiële aantekeningen, kassabonnen en kasadministratie, controleberekeningen, ontvangen en  verzonden facturen, contracten, afspraken en overeenkomsten, agenda’s, correspondentie, software en databestanden.Uit de administratie moet duidelijk worden hoeveel btw er afgedragen moet worden of hoeveel u terugkrijgt van de belastingdienst. Dit is van belang voor de btw-aangifte. Per tijdvak moeten de volgende overzichten worden bijgehouden:

  • Uitgaande facturen (bij toepassing van het factuurstelsel),
  • Inkomsten (bij toepassing van het kasstelsel),
  • Ontvangen facturen,
  • Privégebruik van diensten en goederen.

Lees verder in onze blogs: tips voor een goede boekhouding en boekhoudtrends voor 2021.   

Onze Werkwijze

Mail je factuur (boekhouding uitbesteden)

Facturen, bonnetjes opsturen

Via whatsapp of per mail

Inboeken stukken boekhouding uitbesteden

Boekhouders boeken de stukken in

De juiste bon op de juiste post

Samen verbeteren Alembo

Boekhouding is gereed

Verwerkte bonnen in archief, BTW aangifte wordt gedaan, rapportages zijn beschikbaar.


Geef vandaag nog een boost aan uw business

Neem gerust contact met ons op!

data entry