Diensten

/Diensten
Diensten2018-08-23T15:05:02+00:00

Scherper op kosten en kwaliteit sturen is als bedrijf essentieel om succesvol te excelleren. Alembo voert operationele werkzaamheden op afstand uit, is daar ervaren in en kan voor u significante kostenbesparingen, bij hoge constante kwaliteit, realiseren. Door het ervaren team van 170 werknemers is Alembo in staat om flexibel in te spelen op pieken en dalen.

U doet waar u goed in bent en Alembo doet de rest.

Alembo realiseert gemiddeld tussen de 30% en 50% besparing in operationele kosten.
De dienstverlening is opgedeeld in de volgende 6 operationele gebieden:

Onze diensten

Waar kan Alembo u mee ondersteunen?

Operationele diensten

Operationele diensten

Professioneel ondersteunen door delen van uw administratief proces uit te besteden. Met name die onderdelen in het proces waar repeterende handelingen worden uitgevoerd.

Lees Meer

Klantenservice

Kom je op de tegel, dan is de tekst aan de achterkant: Moderne Professionele Klantenservice met gemiddeld een 8,2 Klanttevredenheid op een schaal van 10, waarbij de kosten zeker 30% lager zijn.

Lees Meer

Website en webcontent

Door het goed toepassen van Google richtlijnen, komt uw product of dienst hoger in de zoekresultaten van Google. Alembo werkt al 10 jaar conform de Google SEO richtlijnen.

Lees Meer

Boekhouden

Het uitvoeren van boekhoud werkzaamheden met significant lagere tarieven dan uw huidige boekhouder. Wij voeren de boekhouding op afstand uit

Lees Meer

Repetitieve taken Verzekeraars en Banken

Banken en verzekeraars staan onder hoge druk om kosten te reduceren. Door de repetitieve taken uit te besteden verlaagt u de kosten, bij blijvende hoge kwaliteit.

Lees Meer

Transcriptie

Alembo transcribed wereldwijd Herbariumsheets. Wij hebben inmiddels de collecties van Naturalis, Kew Gardens Londen, Het Smithsonian Washington, Noorwegen, en Frankrijk verwerkt. Door het inzetten…

Lees Meer