Order entry uitbesteden? Bespaar kosten en behoud kwaliteit 

/Order entry uitbesteden? Bespaar kosten en behoud kwaliteit 
Order entry uitbesteden? Bespaar kosten en behoud kwaliteit 2018-11-19T09:26:05+00:00

Order entry uitbesteden? Bespaar kosten en behoud kwaliteit

Het op tijd verwerken van orders is uitermate belangrijk, de klant wil namelijk zo snel mogelijk zijn bestelling ontvangen. Order entry verwerking kost tijd, nauwkeurigheid en concentratie. Wanneer grote stromen van orders en bestellingen dagelijks de revue passeren is het interessant om de mogelijkheden van dit type backoffice werkzaamheden uit te besteden aan een externe partij.

Deze externe partij heeft veel kennis en ervaring in het verwerken van orders in systemen, waardoor u de focus maximaal verlegd kan worden op de klant en kernactiviteiten.

Wat is order entry?

Order entry is het proces waarbij een order in het backoffice systeem wordt ingevoerd. Nadat de order is geplaatst kan informatie over de order en de klant teruggevonden worden in het betreffende systeem. Vervolgens worden customer service gerelateerde werkzaamheden opgepakt om de klantorder verder uit te voeren.

Voorbeelden van order entry zijn:

  • Het invoeren van nieuwe bestellingen of orders
  • Het verwerken van retouraanvragen
  • Het verwerken van aktes of polisaanvragen
  • Het verwerken van declaraties

Snelheid en kwaliteit gegarandeerd!

Alembo is sinds 2005 uitgegroeid tot één van de grootste serviceverleners op het gebied van backoffice-werkzaamheden, zoals het verwerken van orders en (persoons)gegevens en andere administratieve diensten. Onze medewerkers hebben ruime kennis en ervaring op het gebied van order entry en gaan professioneel te werk. Met heldere Service Levels en kwaliteitsafspraken zorgen wij ervoor dat uw orders tijdig worden afgehandeld.

Order entry in uw backoffice systeem op afstand

Alembo is gewend om gegevens in systemen van de klant te verwerken en heeft de capaciteit om grote aantallen op dagbasis te verwerken. Middels instructies en trainingen (al dan niet op afstand) worden de werkzaamheden eigen gemaakt. Waarbij veel aandacht besteed wordt aan het goed begeleiden van de order entry medewerkers. Er wordt gestart met eenvoudig uit te voeren taken in het systeem, wanneer dit goed gaat en de snelheid en kwaliteit is op orde, worden complexere taken uitgebreid. Door een gefaseerde, transparante en gecontroleerde aanpak worden uw orders op de juiste wijze verwerkt. Uiteraard blijft u altijd op de hoogte middels rapportages en geregelde afstemming. Zowel in Suriname als in Nederland krijgt u uw eigen contactpersoon.

Veilig en AVG proof order entry via Alembo

Onze goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers voeren snel en foutloos order entry werkzaamheden uit tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Met onze jarenlange ervaring voor diverse branches als Verzekeraars en  Banken  is het verwerken van complexe order entry kinderspel. Uiteraard wordt er gezorgd voor de hoogst mogelijke beveiliging van uw data. Alembo werkt conform ISO 27.001 en het inloggen op systemen gaat via een beveiligde VPN-verbinding. Alembo werkt conform de privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Bent u geïnteresseerd in het outsourcen van orderverwerking aan Alembo? Maak gerust een afspraak met onze accountmanager voor een vrijblijvende prijsopgave.