Team Suriname

Operationeel excelleren door samenwerking

Iedere klant is uniek

Wij geloven in verbeteren door Partnerschap

team alembo suriname

We love Suriname!

Met een enthousiast team van meer dan 300 medewerkers, is Alembo vanuit Suriname sinds 2005 actief met het werken op afstand voor klanten uit Nederland, België, Engeland, Frankrijk en Amerika. Onze medewerkers zijn hoog opgeleid, betrokken en gemotiveerd om iedere dag weer succesvolle resultaten te boeken. Een goede werksfeer vinden wij erg belangrijk, daarom investeert Alembo veel tijd in tevreden medewerkers en doorgroeimogelijkheden. Maak kennis met onze medewerkers en laat u inspireren!

Samen excelleren

Alembo ondersteunt u op afstand op het gebied van GegevensverwerkingKlantenservice en Financiële Administratie. Door te werken met de modernste ICT oplossingen zijn wij in staat om veilig in uw klantsysteem of in onze eigen applicaties te werken.

0
Klanttevredenheid
0
Kopjes koffie
0
Medewerkersbetrokkenheid

Teamwork makes the dream work

Ontmoet onze teams, onze specialisten

operationele processen outsourcen

Team Gegevensverwerking

De afdeling Gegevensverwerking bestaat uit meer dan 100 fte en is verantwoordelijk voor het invoeren en verwerken van klantdata met strikte kwaliteitseisen. Het team werkt onder andere voor een Amerikaanse Bank, SDU, Naturalis, LeasePlan, KBC Bank en Service Point.

Herbaria, formulier- en orderverwerking 90%
Dataverrijking en ontdubbelen 70%
Klantenservice Alembo

Team Klantenservice

De afdeling Klantenservice bestaat uit 150 medewerkers en is verantwoordelijk voor Klantcontact via telefoon, email, chat en social voor verschillende bedrijven: Intertoys, Blokker, Otrium, Desk Services, Beter Bed en Comfort Partners. Het team is 24×7 bereikbaar voor klantcontact.

Email & Chat 88%
Telefonie & Social 80%
Content Klantcases Alembo

Team Webcontent

De afdeling Webcontent schrijft SEO productteksten, blogartikelen en landingspagina’s voor verschillende webshops: Koopjedeal, Royal Textile, Blokker, Intertoys en Nationale Hulpgids. Al dan niet direct in CMS. Daarnaast biedt het team ondersteuning bij webbeheer.

SEO Webteksten 93%
Webbeheer 69%
Backoffice klantcases

Team Financiële Administratie

De afdeling Boekhouding en Accountancy doet de financiële administratie, boekhouding, jaarrekeningen en assistant accountancy voor diverse bedrijven zoals: MotoZoom, Van ’t Hul, Open Provider en Dierwinkelier. De professionals hebben ruime ervaring en de juiste opleiding om ondersteuning te bieden bij financiële vraagstukken.

Boekhouding en salarisadministratie 87%
Jaarrekeningen en Assistent Accountancy 76%
Virtuele Assistent inzetten?

Team Persoonlijke Assistent

De afdeling Persoonlijke Assistent ondersteunt het MKB of ZZP’ers bij het verwerken van aanvragen, secretariële taken, content management, marketing ondersteuning, mail- en telefoon beantwoording en nog veel meer. Klanten waar VAZZ voor werkt: Diks Verzekeringen, Nationale Hulpgids, Entopic en Schipveiling. Het team is zeer ervaren en kundig.

Secretariële taken en gegevensverwerking 96%
Transcriptie, administratie en klantcontact 91%

Team ICT

De afdeling ICT is de spil waar Alembo om draait, zij zorgen ervoor dat Alembo 24×7 bereikbaar kan zijn en alle applicaties, VPN verbindingen en security op orde is. Onze ICT afdeling heeft ruime ervaring in automatiseringsvraagstukken en probleemoplossing. Alembo biedt ook ICT Consultancy, onder andere bij 112Schade en andere partijen.

Werkplekbeheer, security, VPN 93%
DETA, 24x7 internet 80%

Wij zijn Alembo.

Wij helpen klanten wereldwijd.

Operationeel excelleren staat centraal in alles wat we doen.

We Zijn Klantgericht

Wij nemen de zorgen van de klant over, leveren conform afspraak, geven advies over verbetermogelijkheden en werken samen in het continu verbeteren.

We Zijn Flexibel

Alembo geeft ongekende flexibiliteit bij significant lagere kosten. Waar nodig en gewenst schalen wij snel op of af. Ideaal voor klanten met piekbelasting.

We Zijn Betrokken

Onze mensen zijn als geen ander specialist in het tonen van empathie en zijn zeer vriendelijk en servicegericht. Betrokkenheid zit in ons DNA.

Over Alembo

Meer van en over ons!


Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op!

bpo outsourcing