Blog

Verhalen over Outsourcing en Business

De wereld van outsourcing is dynamisch; er gebeurt veel op het gebied van samenwerken op afstand, technologie en binnen de verschillende taakgebieden waar Alembo in werkzaam is. Lees met ons mee over wat er speelt en wat ons raakt.

De kracht van productdata

De kracht van productdata

U heeft een groeiende webshop en ziet de omzet en het aantal bezoekers stijgen. Supergoed natuurlijk. Tegelijkertijd nemen de klachten en retouren toe. Het aantal verlaten winkelwagentjes stijgt, in plaats van de toename van orders. Ondanks de groei neemt de conversie af. Wat zou hier de oorzaak van kunnen zijn?

Lees verder »
Wanneer werkt content uitbesteden wel en wanneer niet

5 Redenen waarom content uitbesteden wel en niet werkt

Ieder bedrijf komt op een punt waar de vraag wordt gesteld: blijven wij alles zelf doen of is het tijd om te gaan uitbesteden? Wel of niet uitbesteden hoort bij een groeistrategie en het bepalen van focus en richting binnen organisaties. In dit artikel geven wij antwoord op de vraag: wanneer is het goed om content uit te besteden of wanneer juist niet.

Lees verder »
Outsourcing de oplossing voor personeelstekort

Outsourcing: de oplossing voor personeelstekort

Voor het eerst sinds lange tijd zijn er meer banen dan werkzoekenden (bron: CBS). Bedrijven gaan op zoek naar andere oplossingen, waar outsourcing er 1 van is. We gaan in gesprek met Eline Verhek, operationeel directeur van Alembo Suriname over de kansen en uitdagingen van omgaan met pieken.

Lees verder »
In gesprek met ICT'er Jorge over RPA

In gesprek met ICT’er Jorge over RPA

RPA, of Robotic Process Automation, is de ster aan het firmament binnen de wereld van de digitale transitie. Geboost door de huidige COVID situatie zoeken steeds meer organisaties naar een tijd- en kostenbesparende methode om repetitieve taken efficiënt uit te voeren. Hoe werkt RPA en hoe pakken we dit op binnen Alembo? Onze toptechneut Jorge Muyden vertelt er graag meer over!

Lees verder »

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 


Geef vandaag nog een boost aan uw business

Neem Gerust contact met ons op!

Contact opnemen Alembo