Klantcases Persoonlijke Assistent

Persoonlijke Assistent uitbesteden Klantcases

Nationale Hulpgids helpdesk

Waarom uitbesteden aan Alembo? 

De Nationale Hulpgids is de marktplaats voor thuiszorg, kinderopvang, huishoudelijke hulp, begeleiding en meer. Er is gekozen voor Alembo vanwege de beheersing van de Nederlandse taal, flexibele openingstijden zoals in het weekend en de gunstige prijsstelling. 

Helpdesk bemanning en contentbeheer

Voor de Nationale Hulpgids verwerken onze Persoonlijke Assistenten aanvragen van hulpvragenden en hulpaanbieders. Daarnaast bemannen onze VA’s de volledige helpdesk van de Nationale Hulpgids. Zowel inbound als outbound telefoontjes en e-mails worden beantwoord. De werkzaamheden worden voor een groot deel uitgevoerd in het backoffice systeem van de Nationale Hulpgids. Overige taken die worden opgepakt zijn het controleren van advertenties, vacatures, aanbevelingen en berichten. Hierbij wordt gelet op taal en de juiste layout. 

Naast de content werkzaamheden die al bij team VAZZ belegd zijn, bemannen zij ook onze volledige helpdesk. Dit gaat naar volle tevredenheid. Al onze inbound en outbound telefoontjes hebben ze overgenomen en e-mails. De vragen die binnenkomen zijn vaak specifiek inhoudelijk, en dit hebben de dames zich snel eigen kunnen maken!

Entopic aanpassen cv's en contracten

Waarom uitbesteden aan Alembo? 

Entopic kiest voor Alembo vanwege het snel binnen target kunnen verwerken van CV’s en contracten tegen een goede prijsstelling. 

HR ondersteuning: contracten en CV’s

Entopic ondersteunt iedere dag meer dan honderd organisaties bij hun contentmanagement en webredactie. Om dit proces zo goed mogelijk te laten verlopen is ondersteuning gevraagd aan onze Persoonlijke Assistenten om te helpen met HR support werkzaamheden (detacheringsproces). Werkzaamheden bestaan uit vaste informatie die in een standaard template geplaatst moet worden.

“Ik vind de samenwerking goed en de communicatie uitstekend.”

Schipveiling office management

Waarom uitbesteden aan Alembo? 

Schipveiling veilt boten en schepen in samenwerking met de beste jachtmakelaars en het grootste veilingplatform van Europa. Alembo is gekozen om mee samen te werken vanuit de behoefte om te kunnen groeien zonder vast personeel te hoeven aan te nemen. 

Office Management: secretarieel en marketing support

Diverse operationele taken worden door een vaste Virtuele Assistent opgepakt. Voor Schipveiling is de PA een vast onderdeel van de onderneming en vooral de communicatie is belangrijk. Dit verloopt snel en duidelijk. 

Het takenpakket bestaat uit: 

 • Agendabeheer
 • CRM bijhouden
 • Beantwoording telefonie en mails
 • Versturen van mailings en nieuwsbrieven
 • Facebook events en berichten posten
 • Verwerken van veilingrapportages
 • Contactpersoon voor BVA Auctions, cliënten en verkopers

“Cindy mijn PA is mijn held”

VANTHUL management assistent

Waarom uitbesteden aan Alembo? 

VANTHUL groeit en zoekt ondersteuning voor management support. Alembo is de ideale partner vanwege de flexibiliteit en gunstige prijsstelling. 

Secretariële en administratieve taken

Een vaste persoonlijke assistent verzorgt fulltime management ondersteunende taken voor Accountancybureau VANTHUL. De taken bestaan uit het telefonie opnemen, BTW aangiften doen, salarisadministratie en losse taken zoals registraties in CRM, kantoorartikelen bestellen, uitwerken van audiofiles en regelen van hotels / vliegtickets. De klant ervaart de samenwerking als zeer prettig. Er is sprake van snelle communicatie en inwerken gebeurt via Slack. 

Outsourcen werkt gewoon goed en altijd conform afspraak. Alembo zorgt ervoor dat wij in kwalitatief goede menskracht kunnen groeien. Daarnaast draagt Alembo eraan bij dat wij processen reviewen en continu verbeteren. Kortom een professionele, prettige organisatie met korte lijnen die altijd open staat voor feedback. Een betrouwbare partner!

Betaalbarekunst webcontent in CMS

Waarom uitbesteden aan Alembo? 

Betaalbarekunst.nl is een initiatief van Erik Jonkman. Zijn vader was (onder andere) een veelzijdig kunstenaar en is waarschijnlijk de reden dat Erik altijd al “iets” met kunst heeft willen doen. Met name kunst betaalbaar en bereikbaar maken, met als doel de ontelbare kale muren thuis en op kantoor op te sieren. Zo is de webshop betaalbarekunst.nl ontstaan. Door groei van de webshop is Betaalbarekunst op zoek naar ondersteuning voor contentbeheer, Alembo is hiervoor de geschikte partner.

CMS producten opvoeren en contentbeheer

De Virtuele Assistenten van Alembo ondersteunen bij het opvoeren van producten in het CMS Woocommerce van WordPress. De werkzaamheden bestaan uit de volgende handelingen: 

 • Producten (schilderijen) uploaden in CMS 
 • Afbeelding evt. bewerken en uploaden
 • Korte tekst toevoegen
 • Categorie, tag, stijl invullen
 • Afmetingen en andere data 
 • Blog posts controleren 

De samenwerking verloopt soepel. Er is vlot contact en de werkzaamheden worden goed uitgevoerd.

Defero

Waarom uitbesteden aan Alembo? 

Defero is een enthousiast reclamebureau dat organisaties helpt om hun boodschap helder en krachtig te communiceren naar hun doelgroep. Omdat Defero steeds meer wil ontwikkelen naar self based platformen voor MKB en ZZP’ers (websitebouw, SEO cockpit, online cursussen en coaching etc), is het aanbrengen van focus in taakverdeling een belangrijk aandachtspunt. VAZZ is gevraagd om hierbij te ondersteunen.

Administratie en emailbeantwoording

Een vaste Persoonlijke Assistent ondersteunt bij het verrichten van betalingen en inboeken van facturen via Moneybird en beantwoordt klantvragen per mail (Pipedrive). Binnenkomende vragen worden uitgezocht en beantwoord. 

Ik ben super blij met mijn VA Safiera, de samenwerking is prettig en de uit te voeren taken gaan goed.

Bezwaarmaker nabellen crediteuren en inbound telefonie

Waarom uitbesteden aan Alembo? 

Bezwaarmaker.nl is opgericht in 2009 en is sindsdien een organisatie die succesvol is in het afhandelen van WOZ bezwaarschriften voor zowel bedrijven als particulieren. De ervaren taxateurs van Bezwaarmaker.nl zijn gespecialiseerd in bezwaar- en beroepsprocedures op het gebied van de Wet WOZ (Wet Waardering Onroerende Zaken). Bezwaarmaker kiest voor de VAZZ dienst van Alembo om piekperiodes beter te kunnen managen en meer rust in de dagelijkse operatie te krijgen. 

Nabellen debiteuren, aanmaningen en telefonie

De Persoonlijke Assistenten van Alembo assisteren bij het nabellen van crediteuren en het beantwoorden van klantvragen die telefonisch binnenkomen. 

Prima samenwerking, weinig op aan te merken, VAZZ ontzorgt ons bij drukke periodes.


Geef vandaag nog een boost aan uw business

Neem gerust contact met ons op!

Virtuele Assistent