Majorel maakt overname Alembo bekend

Alembo heeft een mooie toekomst voor zich. Om deze toekomst daadwerkelijk te realiseren hebben wij aansluiting gezocht en zijn wij als Alembo overgenomen door Majorel. Door onderdeel te worden van Majorel krijgt Alembo toegang tot de kennis, expertise en klanten van Majorel en zal hiermee ook in de toekomst kunnen blijven groeien. 

Majorel is een wereldwijde BPO organisatie en een grote speler op het gebied van BPO, klantenservice en technologie. Ze hebben meer dan 73.000 medewerkers werkzaam. 

Frank Veldhuizen, oprichter en CEO van Alembo zal Majorel blijven ondersteunen bij de groei van het bedrijf. Frank Veldhuizen over de overname:

“De toetreding tot Majorel, één van de toonaangevende wereldwijde Customer Experience spelers, is geweldig nieuws voor iedereen bij Alembo en voor onze klanten. Ik ben enorm trots op wat we bij Alembo hebben bereikt. Majorel deelt dezelfde culturele waarden als Alembo en we zien uit naar een mooie toekomst voor ons beiden”. 

Niels Tetteroo, directeur bij Majorel zegt het volgende:

“Alembo versterkt Majorel in het bieden van een kwalitatief hoogwaardige offshore oplossing voor de Nederlandse markt. De focus van Alembo op het leveren van excellente service, waarbij de ontwikkeling van haar medewerkers centraal staan, is de perfecte culturele match tussen Alembo en Majorel.  We kijken er erg naar uit om samen te werken en om samen verder te groeien”.

Meer weten? Lees hier verder.

Majorel maakt overname Alembo bekend

Links op de foto: Niels Tetteroo, rechts op de foto: Frank Veldhuizen


Meer weten over alembo?

Neem gerust contact met ons op!