Gegevensverwerking

Accurate, snelle en veilige data entry

Data correct ingevoerd in uw systeem of via DETA

Gegevensverwerking accuraat snel uitgevoerd

Accuraat en snelle data verwerking voor een betaalbaar tarief

Heeft u te maken met grote stromen van (handgeschreven) data die u moet digitaliseren?  De moderne scantechniek kan veel, maar vaak is handmatige verwerking vereist om de juiste gegevens digitaal te maken. Door data entry werk naar Alembo uit te besteden, bespaart u aanzienlijk op kosten en krijgt u zeer ervaren dataverwerkers die nauwkeurig en snel uw gegevens verwerken. 

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het verwerken van (handgeschreven) Nederlandse teksten en namen en het verwerken van grote informatiestromen.

Gegevensverwerking Alembo

Hoge kwaliteitsstandaarden 97-99% bij single entry

Repetitieve taken horen zelden tot de core-business. De terugkerende taken kosten zo’n 50% van het totale werk en zeker veel managementaandacht. Alembo ontzorgt u graag waardoor u zeer hoge kwaliteit (97-99% goed ingevuld, bij single entry) en snelheid kunt terug verwachten. 

Door repetitieve taken uit te besteden, bespaart u niet alleen in operationele kosten, maar ook in facilitaire kosten en in managementaandacht.

Jarenlange ervaring

Ons data- en orderentry team bestaat uit zo’n 100 medewerkers. Hierdoor zijn wij in staat om snel op te schalen en in te werken en onze ervaren expertise voor eenvoudigere of complexere trajecten in te zetten. 

Onze jarenlange ervaring hebben wij opgebouwd door diverse werkzaamheden binnen branches als Zorg, Bankwezen, Uitgevers en Verzekeraars. Wij werken o.a. samen met Picturae, Exela en Service Point. 

Zowel in Nederland als in Suriname krijgt u uw eigen contactpersoon. Voor ieder traject worden afspraken gemaakt over kwaliteitsnormen, verwerkingssnelheid en wordt er middels een pilot ervaring opgedaan om zo snel over te gaan naar productie (verwerking) van grote hoeveelheden informatiestromen.

Alembo's Gegevensverwerkingsdiensten

Veilig en AVG Proof

Uw data is in veilige handen bij Alembo. Alembo is ISO 9.001  gecertificeerd en we werken conform ISO 27.001. Certificatie ISO 27.001 is gepland met KIWA Leiden en zal gebeuren nadat er weer normaal vliegverkeer mogelijk is.  

Het inloggen op systemen gaat via een beveiligde VPN-verbinding. Bovendien is Alembo voor alle security audits geslaagd, waaronder voor KPN, ABN AMRO, Internationale Bank en een Belgische Telecom.

Alembo werkt conform de privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), welke van toepassing is in de hele Europese Unie. 

Onze USP's

Transcriben Wereldwijd specialist

Expertise in data entry: proces digitaliseren archieven en aanpak

Alembo is wereldwijd de invoerder van Herbaria en verwerkt de data voor internationale Musea zoals Naturalis, Plantentuin Meise, Smithsonian Washington en Kew-Gardens London, zodat deze wereldwijd beschikbaar gesteld kan worden. Met de zelf ontwikkelde applicatie DETA kan Alembo de data snel en foutloos overtypen. De applicatie is zo gebouwd om zeer hoge kwaliteit en snelheid van invoer te realiseren. Het overnemen van plantinformatie vergt zeer veel inzet. Met de miljoenen planten en insecten in de wereld is een invoer periode van 3 jaar gebruikelijk.

Het overnemen van de miljoenen plantdata vergt een secure kwaliteitscontrole en intensieve samenwerking met onze partner Picturae. Goede communicatie, voorbereiding en begeleiding is de basis van dit succes.

Gegevensverwerking Klantcases

PICTURAE transcriben herbariumsheets
In opdracht van Picturae voert Alembo voor Naturalis de handgeschreven gegevens van miljoenen gedroogde plantensoorten in, middels een speciaal door Alembo ontwikkelde invoerapplicatie (DETA). De gegevens zijn in het Latijn, Engels, Nederlands en Frans. Wereldwijd worden door musea de Herbaria collecties digitaal gescand. Picturae Heiloo is wereldleider in het digitaal scannen van deze complexe vellen. Picturae heeft de opleiding bij Alembo verzorgd, om zo het complexe invoerwerk goed aan te leren.
LEASEPLAN overtrededingen verwerken
Alembo werkt voor Leaseplan en ondersteunt bij het verwerken van overtredings- en verkeersboetes. Dagelijks worden documenten digitaal bij Alembo aangeleverd waarvan de oplevering dezelfde dag wordt verwerkt. Voor Leaseplan worden alle toegestuurde boetes verwerkt in het klantsysteem, waarmee zowel de boete wordt betaald, als de rijder wordt geïnformeerd. Mutaties van klanten worden via een beveiligde verbinding op afstand ingevoerd.
Rexel productdata verrijken
Rexel heeft Alembo gevraagd te assisteren bij het verbeteren van de productdata om zo de vindbaarheid van de producten op rexel.nl te verbeteren. Hierbij wordt de chunk (categorie bepaald) waarna de titel op de juiste manier wordt opgebouwd.
Paragon formulierverwerking
Alembo werkt samen met Paragon voor een Nederlands bedrijf, aan een groot data-entry project. Alembo verwerkt handgeschreven Nederlandstalige formulieren. 3 Jaar geleden is gestart met een pilot en is besloten om 1/3 van het volume (600.000 formulieren) te verwerken. Na succesvolle resultaten en zeer hoge kwaliteit, is in het 2e jaar besloten om de helft van het volume in te voeren. In 2018 is vanwege de gunstige prijsstelling en hoge kwaliteitsresultaten besloten om de gehele invoer van 1.5 miljoen formulieren aan Alembo uit te besteden. In totaal werken 160 medewerkers voor 1 maand aan de formulierverwerking.
SDU up-to-date houden klantdata
Voor een uitgeverij als de SDU is het up-to-date houden van klantdata essentieel bij marketingacties voor de verschillende klantgroepen die de on- en offline Vakbladen ontvangen. SDU heeft Alembo gevraagd om te ondersteunen bij het verrijken en optimaliseren van de klantdata om zo snel de juiste informatie compleet te hebben, tegen aantrekkelijke kosten. Alembo verrijkt conform de AVG wetgeving, de naw-gegevens van klantdata d.m.v. researchwerk op het internet en hanteert hierbij strikte kwaliteitseisen. De samenwerking is op projectmatige basis en wordt als zeer prettig ervaren.
Nancy HomeStore listings in Shopify & bol.com zetten
Een listing is het opvoeren van een product voor op marketplace bol.com en Shopify (backend van Nancy HomeStore). Nancy HomeStore heeft een divers aanbod van producten artikelen waarvan nieuwe producten dagelijks moeten worden aangevuld. Er moeten zo'n 10.000 producten worden verwerkt, waarvoor de hulp van Alembo is gevraagd. Alembo ontzorgt bij het grote volume producten wat online geplaatst moet worden. Teksten, titels, kenmerken, tags en afbeeldingen worden nauwkeurig op de juiste manier geplaatst.
Previous slide
Next slide


Geef vandaag nog een boost aan uw business

Neem gerust contact met ons op!

data entry