Loonadministratie uitbesteden

Ontzorging door professionals

Geen zorgen meer over het op tijd verlonen van uw personeel

Loonadministratie uitbesteden ervaar de voordelen

Nauwkeurige, betaalbare salarisverwerking

Het verwerken van salarissen moet goed, op tijd en nauwkeurig gebeuren. Uw personeel wil immers iedereen maand voor een bepaald moment de loon ontvangen. Besteed uw loonadministratie uit aan onze specialisten en bespaar tijd en kosten.

Onze professionals verwerken op afstand nauwkeurig en op de tijd de juiste gegevens, waardoor u tijdig hier geen omkijken naar heeft. Desgewenst voeren we de mutaties op in uw HR systeem en middels een beveiligde en snelle VPN verbinding.

Het uitbesteden van uw loonadministratie hoeft niet duur te zijn. Door onze efficiënte manier van werken en jarenlange ervaring verwerken wij snel en tegen een zeer voordelig tarief uw loonadministratie.

loonadministratie uitbesteden

Kwaliteit voor een betaalbare prijs

Het verwerken van salarissen is in goede handen bij Alembo. Onze medewerkers van de afdeling financiële administratie hebben minimaal een HBO achtergrond in accountancy, business administration en HR. 

Daarnaast hebben zij jarenlange ervaring met het administratief verwerken van verloningen voor verschillende branches: installatiebedrijven, ziekenhuizen, kappers, transport, kinderopvang en werving & selectie.

Tarief loonadministratie uitbesteden

Het voeren van een goede salarisadministratie hoeft niet duur te zijn. Onze USP is het zo efficiënt mogelijk en aan de andere kant in grote mate van professionaliteit verwerken van uw verloningen. Enerzijds de efficiëntie en anderzijds de grote mate van professionaliteit.

Mocht u nog geen prettig werkproces voor loonadministratie hebben, dan denken wij graag met u mee.

Loonadministratie uitbesteden bij Alembo

Onze specialisten staan voor u klaar! Uw loonadministratie uitbesteden betekent meer tijd voor uw core-business, lagere kosten en een efficiënter werkproces. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij snel en accuraat adviseren over de inrichting van het loonadministratie proces en hoe de uitbesteding vorm kan worden gegeven. Ook onze kennis van boekhouden en assistent accountancy werkzaamheden zorgt ervoor dat we meer dan goed voorbereid aan de slag kunnen gaan.

Outsourcen loonadministratie, wat kunnen wij voor u doen?

Alembo verwerkt naast verloningen ook uw boekhouding of assistent accountancy aan voor klanten in Nederland en België. Bent u benieuwd naar overige voordelen van het uitbesteden van administratie? Lees dan onze blogs: Voordelen uitbesteden financiële administratie en boekhoud trends voor 2021.

Neem gerust contact met ons op via +31 (0)72 737 00 00 | reacties@alembo.nl.

Loonadministratie Waddenvacatures: een voorbeeld

Waddenvacatures bemiddelt starters en professionals voor zowel tijdelijke als vaste banen, op basis van uitzenden en werving & selectie. Waddenvacatures houdt zich verder ook bezig met de payrolling van medewerkers. De eigenaar is te druk met zijn dagelijkse werkzaamheden, daarom is Alembo ingeschakeld om zijn workload te ontlasten. 

Alembo verzorgt voor Waddenvacatures de urenadministratie en helpt ook bij het opmaken van contracten en op orde brengen van documentatie van de kandidaten. Verder is er telefonisch- of mailcontact met kandidaten en opdrachtgevers. Systemen waarmee gewerkt wordt zijn o.a. Carerix en Pay4m.


Geef vandaag nog een boost aan uw business

Neem gerust contact met ons op!

Zorg branche alembo outsourcing