Portfolio

/Portfolio
Portfolio2018-11-19T14:20:58+00:00

Alembo Klantportfolio

Alembo heeft een ruim klantportfolio opgebouwd en is er trots op om ieder dag weer te mogen verbeteren door partnerschap. U treft hier een greep uit ons klantportfolio.

Beslist.nl
Beslist was in 2014 op zoek naar een kostenbesparende en flexibele oplossing voor hun klantenservice. De toenmalige werkzaamheden waren belegd bij een externe partij in Nederland. In april 2014 werd gestart met chatwerkzaamheden vanuit Alembo. In juli volgde emailafhandeling en telefonie. Beslist.nl bezocht het team in Suriname om aanvullende trainingen te geven. Op dit moment bestaat het team uit 10 medewerkers die 7 dagen per week van 09.00-21.00u klant vragen beantwoorden. Consumenten die Beslist.nl bezoeken waarderen de klantenservice met een 8,5!

beslist.nl embleem
bol.com embleem

Bol.com
Alembo werkt sinds 2008 samen met Bol.com voor het verrijken van productinformatie en het schrijven van productteksten. Alembo is voor Bol.com een partner die flexibel inspeelt op de klantvraag en kan hoge volumes binnen afzienbare tijd verwerken (>100.000 producten). Waar nodig beantwoord Alembo voor bol.com klantvragen over producten. Op bol.com kunnen de consumenten deze antwoorden direct teruglezen.

Nextail formules: Blokker, Bart Smit, Leenbakker en Xenos

De werkzaamheden variëren van het schrijven van productteksten, maken van meta-beschrijvingen, titels of aanvullen van productkenmerken en folders bewerken. De online formule moet snel en goed geïmplementeerd en uitgebreid worden. Alembo en Nextail.

nextail embleem
Picturae embleem

Naturalis/Picturae

In opdracht van Picturae voert Alembo voor Naturalis de gegevens van miljoenen gedroogde plantensoorten in, middels een speciaal door Alembo ontwikkelde invoerapplicatie. De gegevens zijn in het Latijn, Engels, Nederlands en Frans.

Wereldwijd worden door musea de Herbaria collecties digitaal gescand. Picturae Heiloo is wereldleider in het digitaal scannen van deze complexe vellen. Picturae heeft de opleiding bij Alembo verzorgd, om zo het complexe invoerwerk goed aan te leren.

Door het digitaliseren en transcriben van de Herbariumsheets krijgen onderzoekers wereldwijd toegang tot de database van Herbaria. In 2,5 jaar tijd is door een team van 55 medewerkers van Alembo een totaal van 3 miljoen Herbariumsheets ingevoerd.

https://picturae.com/en/digitizing#herbarium

https://www.naturalis.nl/nl/kennis/collectie/

BVA-Auctions

BVA-Auctions voert taxaties uit bij bedrijven die daarom vragen. Het werk is zeer confidentieel. Alembo verwerkt sinds 2008 voor BVA de taxatierapporten. De reden dat Alembo is gekozen door BVA is het feit dat er zeer flexibel moet worden ingespeeld op de opdrachten. Snelheid en accuratie is geboden. Andere additonele werkzaamheden zijn na 2008 toegevoegd zoals het ondersteunen van de marketing afdeling bij het plaatsen van advertenties op Marktplaats. Tevens is Alembo gevraagd om de klantenservice te assisteren bij het beantwoorden van emails en chats.

BVA_Auctions.com embleem
Experian logo

Experian

Experian levert informatie, analyses, besluitvormingsproducten en processing services. Voor Experian Nederland BV voert Alembo informatie verrijkende werkzaamheden uit. Alembo verrijkt sinds maart 2008 op regelmatige basis grote en kleine batches adresgegevens met telefoonnummers, handmatig opgezocht in diverse publieke bronnen.

In 2000 kwam het verzoek van een internationale bank om klantmutaties en aktes te vewerken voor abonnees. Na een intensieve trainingsperiode in Belgie is het team gestart. Inmiddels werken er 14 medewerkers aan dit project en zijn er meer dan 500.000 dossiers gecontroleerd. Door de combinatie van gunstige prijsstelling, de Nederlandssprekende medewerkers van Alembo en de hoge volumes die verwerkt kunnen worden, heeft de bank gekozen voor Alembo.

Klantmutaties voor internationale bank

Klik hier voor een algemene bedrijfspresentatie van Alembo met klantcases.