Financiële administratie

Boekhouding & Assistent Accountancy uitbesteden door professionals

Zorgeloos uw financiële administratie uitbesteden aan de expert

Financiële Administratie uitbesteden

Een goede Financiële Administratie zorgt voor overzicht en fiscale voordelen

Ondernemer bent u geworden om te ondernemen, niet om de administratie te doen. Toch kan niemand om een administratie heen en laten velen geld lopen uit gemakzucht. Kies daarom voor een online administratie en bespaar eenvoudig geld door middel van een goede financiële administratie. 

Voor een groot aantal ondernemers en MKB bedrijven is in het bijhouden van de boekhouding een taak waar ze tegenop zien, terwijl een goede boekhouding juist zorgt voor overzicht, inzicht en (fiscale) financiële voordelen.

Gelukkig biedt Alembo een oplossing: een hoogopgeleide, snelle en secure boekhouding tegen een fijn tarief. Ons Surinaamse team neemt de uitvoer van de werkzaamheden voor hun rekening waarbij u real-time inzicht heeft in uw geldzaken. Bespaar minimaal 30% op kosten en houd meer tijd over voor andere taken. 

Zowel in Nederland als in Suriname krijgt u uw eigen contactpersoon. Voor ieder traject worden afspraken gemaakt over kwaliteitsnormen, verwerkingssnelheid en wordt er middels een pilot ervaring opgedaan om zo snel over te gaan naar de verwerking van grote hoeveelheden van uw financiële administratie.

Boekhouding uitbesteden Alembo

Bekend met groot aantal boekhoudpakketten

Door onze jarenlange ervaring, hoogopgeleide team en brede kennis bieden wij voor ieder bedrijf de juiste oplossing. 
Wij werken met alle boekhoudprogramma’s. We zijn bekend met een groot aantal financiële softwarepakketten zoals: AccountView, Twinfield, Exact Online, Reeleezee, e-Boekhouden, Moneybird, FDS, Unit4 Audition, Snelstart, AFAS, Infine en Visma Severa. 
 
 Afhankelijk van het boekhoudprogramma kunnen wij de jaarcijfers, winst- en verliesrekening en andere rapportages uitdraaien. Tevens kunnen wij op basis van het programma de aangifte omzetbelasting doen. Wij geven geen fiscaal- of belastingadvies, brengen u graag in contact met goede accountants.

Assistent Accountancy uitbesteden

Wanneer u hulp nodig heeft met Assistent Accountancy activiteiten, dan kan Alembo u ook ondersteunen. We doen dit onder andere voor VANTHUL Accountancybureau en Lammerse Accountants.

De volgende taken vallen onder onze Assistent Accountancy service:

  • Opstellen van Jaarrekeningen
  • Begeleiden en assisteren van administratief medewerker (die verantwoordelijk is voor de financiële administratie)
  • Opstellen van tussentijdse rapportages en prognoses
  • Controleren van administratieve werkzaamheden uitgevoerd door de medewerker administratieve dienstverlening
  • Feedback geven aan de medewerker administratieve dienstverlening
  • Voeren van correspondentie
  • Opstellen aangiftes IB, VPB en OB
  • Deelnemen aan overlegsituaties (intern/extern) die op deze functie van toepassing zijn
  • Salarisadministratie

Onze USP's

Verder lezen over de voordelen van het outsourcen van uw financiële administratie, lees onze blog!​

Administratie in goede handen

Uw financiële administratie is in goede handen. Zelf heeft u nauwelijks omkijken naar het inboeken van uw bonnetjes; scannen, sturen en de rest wordt gedaan. Onze gekwalificeerde medewerkers hebben ruime ervaring in financiële administratie en werken voor grotere- en kleinere bedrijven zoals KPN, Service Point en MKB: Openprovider, Lammerse Accountants en Dierwinkelier.

Wenst u meer informatie? Ook over onze andere diensten zoals salarisadministratie of administratieve backoffice? Bel gerust of maak een afspraak met onze Accountmanagers  +31 (0)72 737 00 00 of reacties@alembo.nl.

Financiële administratie klantcases

VANTHUL financiële administratie & 1e lijns telefonie
Van ‘t Hul groeit hard en is op zoek gegaan naar een partij die hen kan ondersteunen met financiële backoffice taken zoals het controleren van verzekeringsoverzichten, controleren en aanpassingen opvoeren in Visma Severa, uitwerken van audiofiles en 1e lijns telefonie. Daarnaast kiest VANTHUL voor Assistent Accountancy via Alembo.
LAMMERSE assistent accountancy
Lammerse Accountants heeft de potentie om snel te groeien en heeft daarbij meer ondersteuning in mensen nodig. Op dit moment is het lastiger om aan de juiste mensen te komen. Alembo is benaderd om voor Lammerse Accountancy administratieve controles uit te voeren en te assisteren bij het opstellen van Jaarrekeningen.
OPENPROVIDER boekhouding
Vanaf 2016 voert Alembo financieel administratieve activiteiten uit voor Open Provider en verwerkt daarbij de administratie in het boekhoudsysteem Twinfield.
KPN factuurverwerking
KPN heeft een fors deel van hun factuurverwerking via Oracle-IT oplossingen geautomatiseerd. De automatiseringsslag ging gepaard met een reductie aan werkaanbod voor de orderverwerkers. KPN kiest voor Alembo door de flexibiliteit en kostenbesparing. PO facturen, directe facturen, verzamelfacturen, credit nota's en journaalposten worden verwerkt.
SERVICE POINT jaarrekeningen
Alembo verwerkt in opdracht van Service Point jaarrekeningen voor Nederlandse en Belgische bedrijven. Accountantsrapporten worden ingevoerd in de systemen, waarmee het bedrijf een goed overzicht behoudt van solvabiliteit en ontwikkelingen van bedrijven.
WADDENVACATURES urenadministratie
Waddenvacatures bemiddelt starters en professionals voor zowel tijdelijke als vaste banen, op basis van uitzenden en werving & selectie. Waddenvacatures houdt zich verder ook bezig met de payrolling van medewerkers. De afdeling VAZZ van alembo verzorgt voor Waddenvacatures de urenadministratie en helpt ook bij het opmaken van contracten en op orde brengen van documentatie van de kandidaten. VAZZ heeft verder ook telefonisch- of mailcontact met kandidaten en opdrachtgevers. Systemen waarmee gewerkt wordt zijn o.a. Carerix en Pay4me.
Previous
Next


Geef vandaag nog een boost aan uw business

Neem gerust contact met ons op!

Financiele Administratie Alembo