Assistent Accountancy

Hoogopgeleide professionals: de oplossing voor schaarste op de arbeidsmarkt

Controle financiële administratie & jaarrekeningen

Assistent Accountancy uitbesteden

Financiële administratie betrouwbaar uitgevoerd voor een goede prijs

Het outsourcen van accountantswerkzaamheden heeft nogal wat voordelen: kosten kunnen aanzienlijk omlaag, het personeel is kundig en hoog opgeleid en schaarste in het vinden van geschikt personeel kan worden opgevangen. Bij het uitbesteden van financiën is het vinden van een betrouwbare partner van essentieel belang. Werken conform geheimhouding en het secuur en goed verwerken van alle stukken bepaalt of de partij al dan niet geschikt is. 

Onze assistent accountancy service omvat alle werkzaamheden die van financiële professionals mag verwachten. Van het verzorgen van uw financiële administratie ( kasstukken, bankafschriften, inkoop en verkoop facturen) tot het verwerken van alle informatie in de systemen en het controleren of alles conform afspraak en regelgeving is gebeurt. Tot het maken van de voorbereiding en opstelling van de jaarrekeningen. 

Onze professionals werken middels beveiligde verbindingen in uw klantsysteem en zijn bekend met vele financiële software applicaties zoals AccountView, Twinfield, ExactOnline, Reeleezee, e-Boekhouden, Moneybird, FDS, Unit4 Audition, Snelstart, AFAS, Infine en Visma Severa. Wij verzorgen assistent accountancy werkzaamheden o.a. voor de accountantskantoren VANTHUL en Lammerse. 

Assistent Accountancy met klant op bezoek bij Alembo Suriname

Hoogopgeleid en kundig

De assistent accountants van Alembo zijn kundig en hoogopgeleid. Ze hebben een HBO of Universitaire studie gedaan in Accountancy of Bedrijfseconomie. De universiteiten en meeste HBO opleidingen zijn geaccrediteerd en hebben hetzelfde niveau als in Nederland. Door dit goede basisniveau kunnen onze financiële professionals nadat ze zijn ingewerkt snel en in een rap tempo de gewenste werkzaamheden verrichten. 

Als assistent accountant staan wij ter beschikking van onze klanten. De klant werkt onze collega’s in en maakt ons bekend met de bestaande werkprocessen. Onze klanten zien onze assistent accountants echt als onderdeel van hun team. POP gesprekken en persoonlijke ontwikkeling worden indien wenselijk ook door onze klanten persoonlijk afgelegd. 

Het team van de afdeling Financiële Administratie bestaat uit 9 professionals en is jaarlijks groeiende. Het team is zelfsturend. Onze teamlead Merlin die onze financiële medewerkers aanstuurt heeft een faciliterende en coördinerende rol. Ze bewaakt de kwaliteit en stemt af met de klant bij meetings. 

 

Informatie in veilige handen

Uw informatie is in veilige handen bij Alembo. Alembo is ISO 9.001  gecertificeerd en we werken conform ISO 27.001. Certificatie ISO 27.001 is gepland met KIWA Leiden en zal gebeuren nadat er weer normaal vliegverkeer mogelijk is.  Het inloggen op systemen gaat via een beveiligde VPN-verbinding. Bovendien is Alembo voor alle security audits geslaagd, waaronder voor KPN, ABN AMRO, Internationale Bank en een Belgische Telecom.

Alembo werkt conform de privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), welke van toepassing is in de hele Europese Unie. 

Uiteraard is het geheimhouden van uw informatie een vanzelfsprekendheid en is deze vastgelegd in onze algemene voorwaarden.

Alembo's Assistent Accountancy service

Onze USP's

  • Hoogopgeleide professionals met een Accountancy of Business Administration achtergrond (HBO of WO).
  • Weinig schaarse op de arbeidsmarkt, in Suriname is relatief eenvoudig om goede mensen te vinden. De krapte op de arbeidsmarkt zoals in Nederland is er in Suriname niet. 
  • Goede tarieven en veel betaalbaarder dan in Nederland > dan 30% goedkoper
  • Kennis van de Nederlandse cultuur en goede beheersing Nederlandse taal, daardoor snel goed op 1 lijn en communiceren
  • In Suriname is het 4 uur (in de wintertijd) en 5 uur (in de zomertijd) vroeger. Dit is positief omdat het verlenging van de werkdag biedt. Als team in Nederland stopt met werken, gaan collega’s in Suriname nog even door. 

Wat doet een assistent accountant? Bekijk ons filmpje

Alembo verwerkt verzorgt naast Assistent Accountancy ook uw algemene administratie, boekhouding of loonadministratie. Bent u benieuwd naar de laatste trends op het gebied van boekhouden? Lees dan onze blog: Boekhoudtrends voor 2021Neem gerust contact met ons op via +31 (0)72 737 00 00 of reacties@alembo.nl.


Geef vandaag nog een boost aan uw business

Neem gerust contact met ons op!

Financiële Administratie