Klantcases Gegevensverwerking

Gegevensverwerking uitbesteden klantcases

Picturae transcriberen herbariumsheets

Waarom uitbesteden aan Alembo? 

Sinds 2013 werkt Alembo met Naturalis samen en ondersteunt bij het digitaliseren van miljoenen gedroogde plantensoorten. Dit doet Alembo in een speciaal door hen ontwikkelde invoerapplicatie DETA. De gegevens zijn in het Latijn, Engels, Nederlands en Frans en zijn handgeschreven. Picturae is wereldleider in het digitaal scannen van deze complexe vellen.

Transcriptie Herbariumsheets

Naturalis heeft miljoenen herbarium sheets. Deze sheets bevatten informatie over planten (die gevonden zijn in diverse gebieden) en onderzoekers maken daar veelvuldig gebruik van. Naturalis heeft deze sheets professioneel laten scannen door Picturae en de informatie op de sheets is door Alembo ingevoerd. Door het digitaliseren en transcriberen van de Herbariumsheets krijgen onderzoekers wereldwijd toegang tot de database van Herbaria. In 6 jaar heeft het team van Alembo meer dan 10 miljoen sheets ingevoerd met gemiddeld 50 fte.

Alembo helpt bij de invoer van handgeschreven Heerbariumsheets, zodat deze internationaal digitaal beschikbaar zijn. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking. De kwaliteit is prima. Als er dingen zijn en feedback gegeven wordt, wordt dit snel en efficiënt opgepakt. Meeste communicatie gaat per mail. Doorgaans wordt er binnen een dag beantwoord en vaak zelfs binnen een paar uur. Medewerkers werken hard, denken goed mee, altijd bereid te helpen om opdrachten tot een goed eind te brengen. Alembo ontzorgt en levert vakwerk.

Leaseplan overtredingen verwerken

Waarom uitbesteden aan Alembo? 

Exela en LeasePlan kiest voor Alembo door de accuratie en snelheid van invoer in combinatie met gunstige tariefstelling. Alembo werkt in opdracht van Exela Technologies voor Leaseplan en ondersteunt bij het verwerken van overtredings- en verkeersboetes. 

Overtredingen en boetes verwerken

Dagelijks worden documenten digitaal bij Alembo aangeleverd waarvan de oplevering dezelfde dag wordt verwerkt (binnen 4 uur). Een vast team van 4 fte werkt dagelijks voor LeasePlan. De aangeleverde aantallen variëren waardoor het van groot belang is dat de planning goed en stabiel is, zodat de dagelijkse SLA steeds weer gehaald wordt. 

Jarenlange goede samenwerking en betrouwbaarheid.

Rexel productdata verrijken

Waarom uitbesteden aan Alembo? 

Kwalitatieve, volledige consistente productdata speelt een belangrijke rol voor Rexel binnen het goed vindbaar krijgen van artikelen in de (interne) zoekmachine. Alembo is benaderd voor het ondersteunen bij het cleansen van 100.000 SKU’s binnen een looptijd van minimaal 1 jaar.

Chunk project: hercategoriseren producten  

Bij het ‘chunk’ project worden producten op de correcte manier gemapt of in de juiste categorie geplaatst. Doel hiervan is dat de producten voortaan in de juiste categorie staan en dus beter gevonden worden op de website middels zoeken of filteren. Meer dan 30.000 producten zijn in de juiste categorie gezet en in deelbatches zijn deze wekelijks opgeleverd.

We zijn erg tevreden over de samenwerking met Alembo en zijn inmiddels opgeschaald. De samenwerking verloopt soepel en opleveringen volgens verwachting. Complimenten.

Paragon formulierverwerking

Waarom uitbesteden aan Alembo? 

3 jaar op een rij werkt Alembo samen met Paragon voor een Nederlands bedrijf, waarvan de naam niet genoemd mag worden, aan een groot data-entry project. Alembo verwerkt handgeschreven Nederlandstalige formulieren. In 2018 is vanwege de gunstige prijsstelling en de hoge kwaliteitsresultaten besloten om de gehele invoer van 1.5 miljoen formulieren aan Alembo uit te besteden. 

1.5 miljoen formulieren verwerken in 1 maand

Het beschikbaar stellen van 160 medewerkers voor 1 maand formulierverwerking vergt veel van de organisatie. Een speciaal projectteam van directie, projectcoördinatoren en controleurs werkt iedere dag 24×7 samen en bewaakt de productie per dag en of de kwaliteit op schema zit. Medewerkers werken 24 uur in shifts.

Ik kan met recht zeggen dat dit mijn meest vlekkeloze formulierverwerking was voor dit project. En ik heb er heel wat gedaan. Dit was de 22e. Geef aub mijn complimenten door aan het hele team.

SDU klantdata opschonen

Waarom uitbesteden aan Alembo? 

Voor een uitgeverij als de SDU is het up-to-date houden en opschonen essentieel bij marketingacties voor verschillende doelgroepen, die on- en offline vakbladen ontvangen. SDU heeft Alembo gevraagd om te ondersteunen bij het verrijken en optimaliseren van de klantdata om zo snel de juiste informatie compleet te hebben tegen aantrekkelijke kosten. 

Verrijken klantdata  

Alembo verrijkte de n.a.w. gegevens van klantdata door middel van researchwerk op het internet en hanteert hierbij strikte kwaliteitseisen. De samenwerking is op projectmatige basis en wordt als zeer prettig ervaren.

Alembo verrijkt en ontdubbelt klantdata voor de marketingafdeling. Ik ben heel tevreden over de samenwerking: er wordt goed doorgevraagd over wat wel/niet de bedoeling is. Goede prijs-kwaliteitsverhouding en planning conform afspraken.

Nancy HomeStore producten opvoeren

Waarom uitbesteden aan Alembo? 

Alembo ontzorgt Nancy HomeStore bij het grote aantal producten dat online geplaatst moet worden. Er moeten zo’n 10.000 producten worden verwerkt, waarvoor de hulp van Alembo is gevraagd. 

Listings opvoeren in CMS Shopify

Een listing is het opvoeren van een product voor op marketplace bol.com en Shopify (backend van Nancy HomeStore). Teksten, titels, kenmerken, tags en afbeeldingen worden nauwkeurig op de juiste manier geplaatst en aangevuld. Nieuwe product artikelen worden dagelijks opgevoerd. 

Na een pilot en strakke afstemming zijn we zeer tevreden met het team van Alembo. Wij zien uit naar een langdurige samenwerking en partnership.


Geef vandaag nog een boost aan uw business

Neem gerust contact met ons op!

gegevensverwerking alembo outsourcen