Klantcases webcontent

Webcontent uitbesteden Klantcases

fonQ teksten en productdata

Waarom uitbesteden aan Alembo? 

fonQ heeft veel product content die geschreven en verrijkt moet worden en heeft mede dankzij het succes van de webshop, extra ondersteuning van Alembo nodig om deze snel live te krijgen. 

Productteksten, specificaties en titels aanpassen

Alembo verrijkt voor fonQ kenmerken van producten, past titels aan en schrijft productteksten. Er wordt op wekelijkse basis opgeleverd met een gemiddelde tussen de 500 – 1000 producten per maand. 

We zijn heel blij met de toegevoegde waarde van Alembo. De werkzaamheden zijn ondersteunend en geven ons ruimte en tijd om te kunnen focussen op strategische werkzaamheden.

Royal Textile SEO webteksten

Waarom uitbesteden aan Alembo? 

Royal Textile kiest voor Alembo omdat zij op zoek zijn naar een partner die snel volume in content kan verwerken, zodat de teksten goed online staan en SEO technisch beter vindbaar worden. Prettige samenwerking vanwege goed prijs/kwaliteit verhouding en tijdsbesparing. 

Productteksten, landingspagina’s en categorieteksten

De productteksten die geschreven worden variëren in lengte en categorie. Daarnaast schrijft Alembo langere landingspagina’s en merkteksten voor Dreamhouse Bedding en Primaviera de Luxe.

De content wordt altijd goed en netjes opgeleverd. Ook wordt er goed naar onze feedback en punten gekeken en toegepast.

Leen Bakker chunks

Waarom uitbesteden aan Alembo? 

Leenbakker heeft Alembo gevraagd om bij een grootschalig chunkproject te ondersteunen. De organisatie had hier zelf te weinig tijd voor.  

Chunk project: hercategoriseren producten  

Bij het ‘chunk’ project worden producten op de correcte manier gemapt of in de juiste categorie geplaatst. Doel hiervan is dat de producten voortaan in de juiste categorie staan en dus beter gevonden worden op de website middels zoeken of filteren. Meer dan 30.000 producten zijn in de juiste categorie gezet en in deelbatches zijn deze wekelijks opgeleverd.

Prettige samenwerking, oplevering in deelbatches zoals afgesproken en conform planning. Output ziet er erg goed uit!

Nancy HomeStore listings

Waarom uitbesteden aan Alembo? 

Alembo ontzorgt Nancy HomeStore bij het grote volume producten dat online geplaatst moet worden. Er moeten zo’n 10.000 producten worden verwerkt, waarvoor de hulp van Alembo is gevraagd.

Listings producten opvoeren bol.com en Shopify 

Een listing is het opvoeren van een product voor op marketplace bol.com en Shopify (backend van Nancy HomeStore). Teksten, titels, kenmerken, tags en afbeeldingen worden nauwkeurig op de juiste manier geplaatst. Nieuwe product artikelen worden dagelijks aangevuld. 

Na een pilot en strakke afstemming zijn we zeer tevreden met het team van Alembo. Wij zien uit naar een langdurige samenwerking en partnership.

Intertoys teksten en productdata

Waarom uitbesteden aan Alembo? 

Alembo werkt jarenlang samen met Blokker en Intertoys (voorheen onder de Nextail formule) en verrijkt op wekelijkse basis de content. Alembo is gevraagd content te verrijken met het doel om de vindbaarheid van productdata te verbeteren voor zoekmachines zoals Google. Algemene doelstelling is producten te voorzien van complete SEO productinformatie.  

Optimaliseren productcontent en datakwaliteit 

De werkzaamheden variëren van het bewerken van online folders, opzoeken en aanpassen van pricings, aanpassen van titels en toevoegen van attributen tot het volledig optimaliseren van de producten met een tekst, titel en attributen.

Alembo is een bekwame partner die snel kan assisteren bij het tekstschrijven en het compleet maken van productdata en prijslijsten. De communicatie verloopt prima, met snelle reacties per mail.

Pi Marketing SEO webteksten

Waarom uitbesteden aan Alembo? 

Pi Marketing is een fullservice online marketing bureau op het gebied van online marketing in de Travel Industry. Alembo is gekozen als samenwerkingspartner om Pi Marketing te ontzorgen bij het schrijven van grotere volumes SEO Webteksten

Nederlandstalige en Engelstalige Webteksten

Alembo ondersteunt Pi marketing bij het schrijven van landingspagina’s, productpagina’s en categoriepagina’s. Middels ontvangen instructie en trefwoorden, worden deze in html format opgeleverd. De lengte van de teksten variëren tussen de 300 en 500 woorden. 

Alembo neemt ons veel werk uit handen voor een zeer voordelige prijs. Daarnaast is op en afschalen makkelijk.

bol.com product data en content

Waarom uitbesteden aan Alembo? 

Alembo werkt al lange tijd samen met bol.com. De samenwerking begon met het opzoeken van CD hoesjes (plaatjes) en track listings. Bol.com was op zoek naar een betaalbare Nederlands schrijvende partner die content ondersteunende taken op zich kon nemen. Alembo is voor bol.com een partner die flexibel inspeelt op de klantvragen en hoge volumes content binnen afzienbare tijd kan verwerken. 

Flexibiliteit in bulk verwerking: content & data 

Inmiddels zijn er meer dan 100.000 productteksten geschreven en geoptimaliseerd voor verschillende categorieën zoals Speelgoed, Elektronica, Games, Muziek, Boeken, Huishoudelijk, Baby en Mooi & Gezond. De werkzaamheden voor bol.com variëren van het aanpassen van afbeeldingen en herplaatsen van producten in categorieën tot het volledig verrijken van producten welke voorzien worden van afbeelding, attribuut, titel en tekst. Door een toename van automatisering is het werk dat Alembo voor bol.com doet merendeels verschoven van content naar het uitvoeren van data entry ondersteunende taken (pricing) voor de content afdeling.

Er is goed contact, snelle terugkoppeling met aanpassend vermogen. Merk niets van het tijdsverschil. Surinaams bedrijf waar leuke mensen werken die goed werk leveren.

Yourdecoration

Waarom uitbesteden aan Alembo? 

Yourdecoration.nl biedt een uitgebreide keuze aan wanddecoratie en een ruim assortiment uit vele prachtige afbeeldingen met motieven voor elke ruimte in huis. Gekozen is voor Alembo omdat er behoefte was aan een flexibele schil die content productie kan oppakken, waarbij gemakkelijk kan worden op- en afgeschaald. 

Producten aanmaken en uploaden in Shopify

De contentafdeling van Alembo ondersteunt Yourdecoration met diverse contentbeheer werkzaamheden: het aanpassen van meta descriptions, afbeeldingen opzoeken, hernoemen en resizen, kenmerken opzoeken en toevoegen en de juiste categorie toewijzen aan producten. Er wordt gewerkt in verschillende tools / CMS Shopify. 

"Ik ben met Alembo in contact gekomen na het zien van een spreker op de WebWinkelVakdagen. Voor mijn organisatie wilde ik graag een flexibele schil die de content productie voor de rekening nam en waar ik makkelijk kon op- en afschalen. Dat is precies wat Alembo levert en ik hoop nog lang gebruik te mogen maken van hun content diensten!


Geef vandaag nog een boost aan uw business

Neem gerust contact met ons op!

Content Klantcases Alembo