PI Marketing zet Alembo in voor SEO webcontent

PI Marketing en Alembo werken sinds 2018 samen, waarbij PI Marketing Alembo inzet voor het schrijven van webcontent voor klanten van PI Marketing.

Wie is PI Marketing en hoe ervaart men de samenwerking? Een interview met Dennis Bloemsma, Senior SEO marketeer bij PI Marketing. 
 

Wie ben je en wat doet PI Marketing? 

Mijn naam is Dennis Bloemsma en ik ben een Senior SEO marketeer bij PI Marketing. PI Marketing is hét full service online marketing bureau op het gebied van online marketing in de Travel Industry. Onze online marketeers hebben passie voor datagedreven prestaties en creëren hapPIness voor onze klanten en medewerkers.

Wat besteden jullie uit aan Alembo? 

Wij besteden een groot gedeelte van de SEO content die we laten schrijven voor onze klanten uit aan Alembo, tot grote tevredenheid. De samenwerking tussen ons en Alembo is zeer prettig en de teksten die we aangeleverd krijgen zijn van hoge kwaliteit.
 

Hoe verloopt de samenwerking en hoe heb je dit aangepakt? 

De samenwerking tussen PI Marketing en de webcontent afdeling van Alembo verloopt zeer prettig. Dit komt voornamelijk door de manier waarop Alembo met de feedback omgaat die wij hen geven en ze zo gericht leren en verbeteren. Alhoewel het schrijven in het begin van de samenwerking niet in één keer goed ging, bleven de schrijvers van Alembo zich ontwikkelen en schrijven ze nu content die precies aansluit bij onze behoeften.
 

Wat zijn jullie Online Marketing Tips?

Denk als bedrijf goed na voor welke doelgroep je webcontent laat schrijven. Denk ook goed aan over de volgende dingen:
 
  • Waar zitten je bezoekers in de Customer Journey?
  • Wat zijn relevante onderwerpen die relateren aan het hoofdthema?
  • Wat is de tone-of-voice waar je een tekst in geschreven wil hebben?
  • Kan ik de tekst zo tijdloos mogelijk laten schrijven? (zodat het altijd of in ieder geval lang relevant blijft)


Meer weten over alembo?

Neem gerust contact met ons op!