Team Nederland

Ontmoet de gezichten achter ons succes!

Operationeel excelleren

Leer ons kennen!

Alembo; life's short, work somewhere awesome!

Met een team van 5 mensen in Nederland en meer dan 300 medewerkers in Paramaribo worden de werkzaamheden op afstand uitgevoerd. Alembo biedt de handjes en de brains, bij een grote variatie aan werkzaamheden.

Onze klanten zijn door het werk aan Alembo uit te besteden in staat om te excelleren, scherper aan te bieden, sneller te groeien en creëren hierdoor meer omzet, winst en werkgelegenheid.

Alembo is een Nederlands bedrijf, opgericht in 2005, onder Nederlandse regelgevingen, waarbij we de werkzaamheden laten uitvoeren in Suriname. Het Suriname waar men goed Nederlands spreekt en schrijft en de Nederlandse cultuur eigen is. Onze klanten zijn wereldwijd gevestigd in Nederland, België, Noorwegen, Frankrijk en Amerika.

De gezichten achter ons succes

Team NL

Frank Veldhuizen

Ik zag dat klanten behoefte hadden aan Nederlandstalige ondersteuning. Vanuit mijn toenmalige werk was ik veel aan het outsourcen, IT naar India, Klantenservice naar Bratislava en BPO naar de Filippijnen. Er was altijd een probleem met de taal. Geboren en getogen in Suriname weet ik dat de opleidingen en de taal heel nauw aansluiten met Nederland, Surinamers kennen de ins en outs van Nederland. Het moest mogelijk zijn om vanuit daar hoogwaardige outsourcingsdiensten te leveren aan Nederland en België. Met deze gedachte ben ik in 2005 officieel gestart met Alembo. De vraag zien we verschuiven naar hoog complexere diensten, het werk is iedere dag leuk en uitdagend om klanten te helpen bij outsourcingstrajecten.

Monique de Vries

Ik ben al vanaf het begin werkzaam bij Alembo en heb het zien groeien tot een groot professioneel bedrijf met veel aandacht voor klant maar zeker ook personeel. Zelf ben ik verantwoordelijk voor de facturatie van Alembo voor klanten in Nederland en de EU. In Suriname worden vele uren voor diverse klanten gemaakt, deze worden verzameld en per klant maak ik daar de factuur voor. Vaak is het ook een dubbel check of eind check aangezien dit zeer secuur werk is. Ik houd van cijfers en doe dit werk dan ook al jaren met veel plezier.

Lara Verbeek

Ik ben 10 jaar werkzaam bij Alembo. Vanuit mijn studie achtergrond Cultuur Organisatie en Management en LEAN past deze job perfect bij mij. Outsourcen is een mooi vak, waar je samen met de klant bezig bent met veranderingen, cultuur en het op afstand succesvol samenwerken. Het is uitdagend om de klant te helpen bij het op de juiste wijze uitbesteden van activiteiten en het team in Suriname zo te instrueren dat de werkzaamheden goed worden opgepakt. Naast het begeleiden van de transitie naar Suriname ben ik verantwoordelijk voor Sales en Marketing vanuit Nederland. Het is ontzettend leuk om als intermediair constant te schakelen tussen de klant en mijn fijne collega’s in Suriname.

Fay-Lynn del Monte Lyon

Hallo! Mijn naam is Fay-Lynn del Monte Lyon, 25 lentes jong en sinds 2018 werkzaam voor Alembo. Hier verzorg ik met veel plezier de social media marketing activiteiten. Na in 2015 het VWO te hebben afgerond ben ik me verder gaan verdiepen in de turbulente wereld van de social media en de impact hiervan op onze samenleving. In korte tijd is social media uitgegroeid tot een onmisbaar onderdeel in elk succesvol marketingplan en niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Reikhalzend kijk ik uit naar wat de dynamische wereld van social media mij te bieden heeft in 2021!


Wat kunnen wij voor u betekenen?

Neem gerust contact met ons op!

bpo outsourcing