Veilige uitvoering volgens de AVG

Wet van uw uitbestede dataverwerking

Dataverwerking conform AVG door gespecialiseerde dienstenleveranciers

Groeiende bedrijven besteden meer en meer bedrijfsprocessen, die niet tot de core business horen, aan gespecialiseerde dienstenleveranciers uit. Denk hierbij aan het verwerken van persoonlijke informatie, zoals de gegevens van werknemers en klanten. Deze dataverwerking kost veel tijd en energie en is geen onderdeel van de kernbedrijfsprocessen. Ter ondersteuning van uw dataverwerking is Alembo is de ideale partner. Wij nemen een deel van het werkproces uit handen en verwerken het data entry werk vanuit Suriname via een beveiligde verbinding bijvoorbeeld in uw eigen CRM-systeem. Uiteraard voeren we de werkzaamheden uit conform de AVG wetgeving. De loonkosten zijn in Suriname een stuk lager liggen dan in Nederland en België, waardoor het uitbesteden van dataverwerking extra kostenbesparend is.

Duidelijke prijsafspraken en kwaliteitsnorm data entry

Van te voren bepalen wij samen met u de productiesnelheid en kwaliteitsnorm. Of er sprake is van single keying of dual keying. Zo heeft u altijd zicht op de daadwerkelijke kosten (prijs per ingevoerd document of teken) en de te verwachten resultaten.

Waarom is dataverwerking outsourcing voordelig?

Voor het outsourcen van dataverwerking naar Suriname via Alembo bespaart u niet alleen tijd en energie, het is ook nog eens zeer voordelig. Lees hieronder enkele voordelen op een rij en download de whitepaper over AVG en uitbesteden voor meer informatie.

Financiele Administratie Alembo

Dataverwerking door Alembo

Voor het outsourcen van dataverwerking naar Suriname via Alembo bespaart u niet alleen tijd en energie, het is ook nog eens zeer voordelig. Enkele voordelen op een rij:


Start vandaag met veilig outsourcen conform AVG

Neem gerust contact met ons op!

Veilig offshoren AVG Alembo