Data entry werk uitbesteden: minimaal 30 procent goedkoper

Uitbesteden data entry werkzaamheden

Heeft u te maken met grote stromen van (handgeschreven) data die u moet digitaliseren?  De moderne scantechniek kan veel, maar vaak is handmatige verwerking vereist om de juiste gegevens digitaal te maken. Door data entry werk naar Alembo uit te besteden, bespaart u aanzienlijk op kosten en krijgt u zeer ervaren dataverwerkers die nauwkeurig en snel uw gegevens verwerken. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het verwerken van handgeschreven Nederlandse teksten en namen, maar ook ander Nederlandstalige data entry werk zoals NAW gegevens opzoeken en controleren, ontdubbelen van bestanden, productkenmerken opzoeken voor webshops of antwoordkaarten en boetes invoeren. 

Op basis van onze ervaring en deskundigheid hebben wij in de afgelopen jaren een klantenbestand opgebouwd waar we trots op mogen zijn. Enkele bedrijven die data entry werkzaamheden aan Alembo uitbesteden, zijn Picturae, SDU en Paragon. Met een capaciteit van meer dan 300 collega’s vanuit Paramaribo zijn wij in staat om snel op te schalen naar de gewenste capaciteit. 

“Dit was een behoorlijke klus. Met 150 extra medewerkers 1 miljoen formulieren verwerken! En dat in een maand tijd met strakke deadlines. Ik kan met recht zeggen dat dit mijn meest vlekkeloze formulierverwerking was voor dit project. En ik heb er heel wat gedaan. Dit was de 22e. Geef aub mijn complimenten door aan het hele team.”

Hoge kwaliteitsstandaarden data entry

Data entry werkzaamheden horen zelden tot de kernactiviteiten van bedrijven. Toch zijn deze activiteiten wel belangrijk en vragen ze ook veel management aandacht. Alembo ontzorgt u met gedreven, getrainde medewerkers, die zeer snel kunnen typen tegen een zeer hoge kwaliteit: 79-99% goed ingevulde data, bij single entry. Omdat wij 24×7 geopend zijn, is Alembo in staat om veel data per dag voor u in te voeren, waardoor uw werkprocessen efficiënt verlopen. 

Alembo helpt Picturae bij de invoer van handgeschreven Herbariumsheets, zodat deze internationaal digitaal beschikbaar zijn. Ik ben zeer tevreden over de samenwerking. De kwaliteit is prima. Medewerkers werken hard, denken goed mee, altijd bereid te helpen. Alembo ontzorgt en levert vakwerk.

Alembo verwerkt diverse documenten:

Expertise in data entry: invoeren herbaria

Alembo is wereldwijd de invoerder van Herbaria en verwerkt de data voor internationale Musea zoals Naturalis, Plantentuin Meise, Smithsonian Washington en Kew-Gardens London, zodat deze wereldwijd beschikbaar gesteld kan worden. Met de zelf ontwikkelde applicatie DETA kan Alembo de data snel en foutloos overtypen. De applicatie is zo gebouwd om zeer hoge kwaliteit en snelheid van invoer te realiseren. Het overnemen van plantinformatie vergt zeer veel inzet. Met de miljoenen planten en insecten in de wereld is een invoer periode van 3 jaar gebruikelijk. Het overnemen van de miljoenen plantdata vergt een secure kwaliteitscontrole en intensieve samenwerking met onze partner Picturae. Goede communicatie, voorbereiding en begeleiding is de basis van dit succes.

Privacy en veiligheid bij data entry

Uw data is in goede handen bij Alembo. Alembo is ISO 9.001  gecertificeerd en we werken conform ISO 27.001. Certificatie ISO 27.001 is gepland met KIWA Leiden en zal gebeuren nadat er weer normaal vliegverkeer mogelijk is. Het inloggen op systemen gaat via een beveiligde VPN-verbinding. Bovendien is Alembo voor alle security audits geslaagd, waaronder voor KPN, ABN AMRO, Internationale Bank en een Belgische Telecom.

Alembo werkt conform de privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), welke van toepassing is in de hele Europese Unie. Voor meer informatie over AVG, download hieronder onze AVG whitepaper.


Geef vandaag nog een boost aan uw business

Neem gerust contact met ons op!

data entry